Ripaus rakkautta

Kahvilassa käymisen halusin ehdottomasti ottaa osaksi ohjelmaa minun ja poikaystäväni viime viikonlopun lomaan, jonka vietimme Jyväskylässä. Ystäväni Aneten suosituksesta lähdimme suoraan hotellilta kohti tunnelmallista kahvilaa. Perjantai sai siis mitä parhaimman aloituksen! Miriam's kahvila-konditoria on kaunis, viihtyisä keski-eurooppalaistyylinen kahvila, joka sijaitsee aivan Jyväskylän ytimessä.
Tykästyin Miriam's kahvilaan heti sinne astuessani, palvelu on ystävällistä ja paikka todella lämminhenkinen. Ensimmäisenä kiinnitin huomiota kahvilan upeaan sisustukseen, joka on muuten Heidi Sinervän käsialaa :) Mielestäni kahvilan sisustuksessa on onnistuttu tosi hyvin, tunnelmallisuutta jäi oikein kaipaamaan ja ensi viikolla aionkin suunnata takaisin kyseiseen kahvilaan ystäväni Aneten kanssa.
Valitsimme poikaystäväni kanssa salaateiksi: Kana-Caesarsalaatin ja Halloumisalaatin. Molemmat olivat tosi herkullisia!
Miriams kahvilassa tarjoillaan muuten tilaamat herkut pöytiin, eikä niitä tarvitse itse kantaa kassalta, mitä luksusta! :)
Salaattini halloumjuusto oli taivaallisen hyvää!
Salaatin jälkeen herkuttelimme valkoisella teellä, kahvilla, sekä kakkupaloilla! Teen rakastajana kiinnitin huomiota kattavaan teetarjontaan, josta löytyy joka makuun vaihtoehtoja: on mustaa, vihreä, valkoista, sekä rooibosteetä. Itse tykkäsin tosi paljon kinuskikarpalo teestä ja aion seuraavalla kerralla maistaa valloittavaa valkosuklaateetä.
Miriam's kahvilasta voi ostaa herkullista teetä myös mukaan. Tee, joka on myynnissä on samaa mitä kahvilassa tarjoillaan.
Minulla mukaan tarttui Salainen puutarha vihreä tee (kiinalainen vihreä tee, sencha, mausteena mansikka, luumu, auringonkukka, naranquilla, ruusu ja keto-orvokki). Aivan ihana.
Miriam's kahvilassa suositaan luomua ja tuotteet valmistetaan raaka-aineista, jotka ovat lähes lisäaineettomia. Leivonnaisissa käytetään lähituottajien luomujauhoja ja juustokakkuihin ei ole käytetty liivatetta, vaan puhdasta suklaata.
Jos tunnette minut, tiedätte miten heikkona olen suklaaseen, etenkin kakkuihin. Ja nyt olen löytänyt uuden lempparini! Miriam's kahvilassa söin liioittelematta elämäni parasta mutakakkua! Ripaus mustikkaa ja vaniljaa.. Haaveilen jo seuraavasta palasta :)
Plussana myös se, että pöytään sai oman teekannun, josta sai kaataa lisää teetä halutessaan. Myös tee- ja kahvikupit ovat mielestäni hyvän kokoiset, itse ainakin tykkään juoda kerralla isomman kupin. Poikaystäväni valitsi kahvin ja kerma / maito tuotiin erillisessä kermakossa pöytään. Näin voi oman mielensä mukaan kaataa sen verran kuin itse haluaa. Santsikuppikaan ei maksa paljoa (0,50€).
Miriam's kahvilasta kaikki herkut saa myös mukaan. Mielelläni vietän kahvilahetken paikanpäällä, sillä kyseinen paikka on todella viihtyisä.
Miriam's kahvilalta löytyy facebook sivut, sinne löydät täältä.
- Blogikirjoitus on toteutettu yhteistyössä Miriam's kahvilan kanssa.

"Persoonallinen, todella lämminhenkinen paikka, ystävällistä henkilökuntaa ja hintalaatu suhde on kohdillaan :) Saa hyvää kohtuuhinnalla. Suosittelen marianne cupcake herkkua!" - Ystäväni Anette.
"Kaikkiin resepteihin on lisätty ripaus rakkautta" - Miriam's kahvila-konditoria.

Tykkää-merkinnät

Kommentit

merenhelmi
,
Moikka Miss J! 😊

Itse rakastan kahviloissa käymistä ja tykkäsin kyllä tosta Miriam's kahvilasta 😊

Ihanaa illanjatkoa <3
merenhelmi
,
Hei Tiia 😊

Blogiyhteistyöt ovat bloggaajien ja yrityksien välisiä sopimuksia.

Kerron aina lukijoilleni jos kyseessä on blogiyhteistyö. Se miten bloggaajat hyötyvät blogiyhteistöistä vaihtelee mm. yrityksen ja sopimuksen mukaan.

Lähden aina mukaan ainoastaan sellaisiin yhteistöihin ja kehun sellaisia tuotteita, sekä palveluita, jotka ovat mielestäni kehujen arvoisia. Toteutan vain sellaisia yhteistöitä, joissa voin seistä sanojeni takana. Mielestäni se, että teen yhteistyötä eri yrityksien kanssa on myös lukijan kannalta katsottuna hyvä asia. Jos esimerkiksi saan Lorealilta meikkipaketin ja pääsen testailemaan uutuuksia, voin suositella lukijoilleni sellaisia uutuustuotteita, jotka itse olen todennut hyviksi tuotteiksi. Se, että bloggaaja voi toteuttaa yhteistyötä on mielestäni ainoastaan hyvä asia niin bloggaajan kuin blogin lukijankin näkökulmasta katsottuna. Esimerkiksi tykästyin tosi paljon Miriam’s kahvilaan ja suosittelin sitä tosi mielelläni lukijoilleni, koska kyseessä oli mielestäni tosi viihtyisä ja lämminhenkinen paikka.

Mukavaa illanjatkoa sinulle 😊 <3
merenhelmi
,
Hei Kata 😊

Teevalikoima oli kyllä tosi kattava! 😊 Ja tuolla oli niin hyvää teetä!
merenhelmi
,
En oo! 😊
merenhelmi
,
Jep <3

Toi mutakakku oli tosi hyvää! 😊
merenhelmi
,
Moikka Tiina <3

Kirjoitin juuri toiselle blogiyhteistöistä kysyneelle niin kopsaan nyt saman tekstin tähän:

Blogiyhteistyöt ovat bloggaajien ja yrityksien välisiä sopimuksia. Kerron aina lukijoilleni jos kyseessä on blogiyhteistyö. Se miten bloggaajat hyötyvät blogiyhteistöistä vaihtelee mm. yrityksen ja sopimuksen mukaan. 😊

Opiskelemme Alkio-opistolla tällä hetkellä kauppatieteitä. Suoritamme kauppakorkean perusopinnot avoimen yliopiston kursseina ja joulun jälkeen meillä alkaa pääsykoevalmennus.

Hyvää viikonloppua sinullekin <3 <3 😊
merenhelmi
,
Samat sanat!! 😊 Suklaa kelpaisi 😊

Sitä se on kyllä<3:)
merenhelmi
,
Ei ainakaan minulla hiukset haisseet yhtään 😊 Ja voithan laittaa vaikka hoitoaineen hetkeksi vaikuttamaan sen jälkeen kun oot pessyt hiuksesi kananmunalla jos arveluttaa!:)

Mukavaa iltaa sinulle! 😊
merenhelmi
,
Moikka! 😊

Toi on kyllä ihana paikka<3
merenhelmi
,
Oih kiitos Tiina Eliisa! 😊

Käy ihmeessä poikkeamassa tuolla, on kyllä tosi ihana paikka <3