Ripsienpidennyksistä asiaa

Moi! :) Just tulin koulusta kotiin ja lueskelin Hyvä Terveys lehteä, josta bongasin tällaisen jutun ripsien pidennyksistä. En tiedä onko tämä kuinka yleistä ja monellako todellisuudessa käy esimerkiksi niin, että muutamien pidennysten jälkeen samaan kohtaan ei enää kasva ripseä, mutta olin kyllä yllättynyt ja myös aika järkyttynyt.


Ajattelin jakaa tämän teidän lukijoiden kesken...

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Anonyymi
,
Täytyy sanoa noista hiustenpidennyksesta (osa tosin pätee myös ripsipidennyksiin). Laittajaa on monenlaista ja koska kurssit pidennyksille on aina todella kalliita niin moni oikoo ja opettelee itse tekemään ja loppujen lopuksi minkäänlaisten pidennysten laittaminen ei ole niin yksinkertaista kuin miltä se näyttää. Ainakin hiustenpidennyksissä on tärkeä muistaa että parhaimmillaankin pidennyksiä voi pitää enintään muutaman kuukauden ettei omat hiukset ja hiuspohja kärsi suotta. Hyvä laittaja ei myöskään laita hiusta liikaa.

Huomiona vielä se, että hiuksia lähtee päivässä suunnilleen sata kappaletta ihan normaalistikin ja jos pidennyksiä pitää päässä sen kaksikin kuukautta niin karkeasti arvioiden se tarkoittaa, että pidennyskauden aikana hiuksia on irronnut 6000 kappaletta. Se ei kuitenkaan tarkoita että se olisi pidennysten syytä, pidennykset vaan saavat nuo irronneet hiukset "pysymään" kauemmin.
Anonyymi
,
mua kiinnostaa toi, mutta pari kysymystä ensin! 😊
voitko laittaa sen osotteen missä lukis viel enemmän tosta + sais rekisteröityä. Kun liittyy ja haluaa jonkun tuotteen testaukseen, onko sitä pakko laittaa esim ystäville testattavaksi vai riittääkö kun itse testaa? Pitääkö blogissa olla paljon lukioita, että voi tota tehdä? Ja yleensäkkin oon miettiny et viittinkö mihinkään tollaseen mennä kun mun blogia lukee niin vähän kun en tee tätä sen takia et saisin miljoona lukijaa 😃 ... sori oon vähän tyhmä näis jutuis 😃
Veera,
mulla itselläni nuo ripsienpidennykset ei vaikuttanut milläänlailla omien ripsienkasvuun, mitä nyt muutama ripsi tipahti samalla. Mutta huomattavasti harvempia mun ripsistä ei tullut. Mutta kai se on sitten yksilöllistä 😊
www.blogger.com/profile/010218908283738545
Anna,
hyvä kun laitoit tän tänne! kamalaa jos omat ripset eivät enää kasvaiskaan :s.
www.blogger.com/profile/022055127244576910
Amalia,
Kiitos paljon kun nostit tämän asian esille! Mä oon miettinyt, mitähän tekisi näille omille tynkäripsilleni, jotta edes vähän saisi uutta volyymia. Tää juttu pisti mut miettimään kokonaan uudestaan, jospa löytyisikin joku parempi ja "turvallisempi" vaihtoehto kuin pidennykset! 😊
www.blogger.com/profile/025091623100508215
Anonyymi
,
Tottahan tuo on että noi liimat millä ne laitetaan on tosi voimakkaita, mut aivan tyvee niitä ei koskaa saa liimata. sääntö onki et reilu milli tyvestä ois sopiva kohta.
Joillakin ihmisillä pidennykset todellakin harventavat omia ripsiä, ja siksi olenkin kuullut että suositellaan jokaisen kolmannen kerran jälkeen pitämään n kuukauden tauko ja antaa ripsille vähän kasvutilaa. Ammattitaitoisen käsittelyssä ei ripset kuitenkaan koskaan katkea keskeltä. Tottakai ne putoilevat, mutta kyllähän omatkin ripset putoilevat jatkuvasti ja uusitutvat, sitä vain ei huomaa yhtä helposti koska ovat huomattavasti pienempiä.

Itse käyn teettämässä ripsenpidennykset joka 3 viikko ja olen tehnyt niin jo kesäkuusta asti, tottakai tauottaen välillä. Ripseni ovat aivan hyvässä kunnossa rasituksesta ja myrkyistä huolimatta.
Anonyymi
,
Mulla on ollut ripset viimeiset kolme vuotta joka kesä.helpottaa elämää eikä mitään haittavaikutuksia ole ollut.
Anonyymi
,
Mulla oli ripsienpidennykset vuoden ja musta tuntu että omat ripset oli kasvanut (!) kun otin pidennykset pois 😊 Enkä käyttänyt siis mitään ripsiseerumeita yms. mömmöjä, vaan ihan tavallista ripsaria