Ripsivärillä pituutta ripsiin


Sain eilen kokeiluun tämän ripsivärin ja näin toisen päivän käytön jälkeen täytyy sanoa, että olen tyytyväinen. Mulla on ollut käytössä Loreal Paris Volume Million Lashes -ripsiväri, josta olen tykännyt tosi paljon, joten odotukset olivat aika korkealla tämän ripsivärin suhteen.
Tämä Loreal Exta Volume Collagene - ripsiväri antaa aika paljon pituutta, saaden ripset näyttämään kuitenkin luonnollisilta. Harja tuntui tosi helpolta käyttää (vaikka onkin aika iso) ja väriä tuli juuri sopivasti ripsiin yhdellä kertaa. Eikä ole lähtenyt karisemaan ainakaan vielä, täytyy katsoa miten hyvin tämä pysyy ripsissä esimerkiksi pitkän lenkin jälkeen, minne lähdetään tästä seuraavaksi. En oikeastaan ole löytänyt vielä miinuksia, mutta monet ovat sanoneet, että kuivahtaa aika nopeasti, oletteko huomanneet samaa ilmiötä?Niin kuin näkyy, unohdin tietenkin harjata ripset ripsivärin laiton jälkeen, harjauksen avulla ripset saa eroteltua kauniisti. Lopputulos on siis kuvaakin kauniimpi.


Täydellisen ripsivärin löytäminen on hurjan vaikea operaatio, todella monissa ripsiväreissä etenkin Maybellinen versioissa on paljon hyviä ominaisuuksia, mutta myös niitä miinuksia. Oletteko te löytäneet moitteettoman ja kaikin puolin täydellisen ripsivärin, jos olette, kertokaa ihmeessä minkä merkkinen ja niminen se mahtaa olla? :) 
  • Beauty

Tykkää-merkinnät

Kommentit

merenhelmi,
maku:
Pysyi ihan hyvin lenkin ajan, mutta aivan kun alaripsistä olisi muutama "musta piste" irronnut silmän alapuolelle. Että varmasti paremmin vielä pysyy kun ei laita alaripsiin ainakaan paljoa, tai sitten jättää alaripsiin laittamatta kokonaan. 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167
merenhelmi,
Suuret kiitokset kaikille, ketkä suosittelitte ripsareita, mä laitan noi kaikki ylös ja kun lähden uutta ripsaria seuraavan kerran hankkimaan, harkitsen noita teidän suosittelemia ripsareita. 😊

Mukavaa iltaa kaikille! <3
www.blogger.com/profile/015246971550904167