Robert's Coffee

Heippa taas :) Mun bloggaamista rajoittaa nyt vähän se, ettei mun Macbook toimi... Tulin nyt tekemään postausta poikaystäväni koneelle, mutta suurin osa mm. lomakuvista on mulla omalla koneella. En tiiä mikä ongelma siinä on, mutta en saa ladattua sitä ollenkaan, enkä siis avattuakaan... Heti maanantaina pitää viedä se huoltoon ja toivottavasti vika korjaantuisi mahdollisimman pian! :) Onneksi poikaystäväni koneella oli muutamia reissukuvia! Olin nimittäin muistikortiltakin poistanut suurimman osan sen jälkeen kun olin siirtänyt ne mun omalle koneelle... Mutta ei auta, näillä mennään!
Nämä otokset ovat siis Robert's Coffeesta Turkista (Alanyasta). Paikka on tosi hyvällä paikalla ihan rannan tuntumassa. Otettiinkin monena päivänä rantatuolit ja kun ei jaksettu olla enää auringossa, käytiin syömässä / kahvilla kyseisessä paikassa. 15-16 liiralla (noin 4,40 eurolla) sai päivän menuun ja siihen sisältyi ruoka, limsa ja iso kahvi / turkkilainen tee. "Päivän keitto" maksoi vaan 6 liiraa (1,75€) ja se otettiin myös useana päivänä.
Paikka oli viihtyisä ja siisti, valikoima laaja, annokset suht. isoja, kahvi tosi hyvää jne. Kokonaisuudessaan siis oikein mukava paikka!

Tykkää-merkinnät

Kommentit

dreamerachiever,
Ihania lomakuvia! 😊 Toivottavasti saat Maccisi pian toimimaan. Odotellessa voit käydä kurkkamassa blogiini, jossa on sinulle haaste, jonka voit toteuttaa myös lainakoneelta käsin tarvittaessa! 😊

- Nora / http://dreamerachiever.com
dreamerachiever.com/
merenhelmi,
Moikka Nora ja kiitos! 😊 Lomalla tuli otettua yllättävän paljonkin kuvia. Ja sain onneksi maccini toimimaan, vika olikin vaan laturissa, eikä koneessa, mikä helpotus! 😃 Koneen korjaus olisi kuitenkin ollut varmasti aika kallista... Onni siis onnettomuudessa 😊 Ja kiitos haasteesta! Mä meenkin heti kurkkaamaan sen! Oikein mukavaa päivänjatkoa ja energistä, syksyistä viikkoa 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167