Säästäminen

Alkaa tänään. Meinaan kirjoittaa tämän kuukauden jokaikisen ostoksen tänne blogiini, jotta voin sitä kautta seurata kätevästi paljonko minulla menee rahaa ja mihin. Ostan varmasti jotain tässä kuussa, mutta vain sellaisia asioita, mitä oikeasti tarvitsen.

Nyt lähiaikoina enimmäkseen on mennyt rahaa ehkä kosmetiikkaan, jonka ostamista meinaan vähentää. Eväät ovat toinen, joka vie minulta rahaa, mutta niitä kyllä ostan. :) Jos menen vaikka töihin, teen osan eväistä kotona ja osan yleensä ostan, siitä en siis usko, että tinkisin. Mutta.... Meikkejä on oikeesti minulla liikaakin ja entisiä pitäisi käyttää alta pois, joten niitä lupaan, etten osta ainuttakaan tässä kuussa.


Minulla on yksi haave, jota varten säästän, joten aion katsoa entistä tarkemmin mitä ostan. Se haave olkoon ja pysyköön kuitenkin salaisuutena, eikä sitä tiedäkään moni. :) Se ei ole laukku, ei kengät, eikä varmasti mikään sellainen asia, minkä voisitte tästä vain arvata. Se on jotain upeaa ja hienoa.. Se on asia, mistä olen haaveillut pienestä asti. Joten tämän pidän mielessäni jokaikinen kerta kun avaan rahapussiani kassalla, harkitsen tästäedes en kaksi kertaa, vain ainakin kolme kertaa, tarvitsenko välttämättä sitä mitä olen hankkimassa.

Olen oikeasti hyvä säästämään, jos niin päätän. Uskokaa tai älkää ;) Tästä säästämisestä voin tehdä postauksen kun ensin pääsen alkuun..Päivän ostokset: 

- Nivea silmämeikin puhdistusaine (hukkasin jo kuitin, mutta se oli noin 5-6 €) Tämä oli tarpeellinen :)  - Fazer suklaalevy noin 2e. Tämä ei niinkään tarpeellinen... :D 
Lähteekö kukaan muu kanssani tähän haasteeseen? ;) Aina kerran viikossa julkaisen viikon ostokset täällä blogissani. Tästä se lähtee, kohti unelmaa :) 
  • Lifestyle

Tykkää-merkinnät

Kommentit

merenhelmi,
Hih empäs kerro ! 😉 Kiitoksia, täytyy pysyä 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167
Heidi,
Mä voisin kyllä tarttua haasteeseen. Viime aikoina on menny kyllä niin paljon rahaa, että ihan hirvittää :s
www.blogger.com/profile/056207286906616001