Sadepäivän asuOlen ottanut pukeutumisessa jo pienen varaslähdön syksyyn! Eikä ole ihmekään, sillä kyseessä on sitten kesän jälkeen ehdottomasti se lempivuodenaikani! Pimenevät illat, tunnelmaa tuovat kynttilät, kirjakasasta parhaimpien aarteiden etsiminen ja peiton alle teekupin kanssa käpertyminen, saati sitten se upea ruska ja kauniit järvimaisemat! Syksyä vain rakastan. Koen syksyn usein sellaiseksi "uudistumisen ajaksi", jolloin tsemppaan aina entistä enemmän kaikkien minulle tärkeiden asioiden parissa. Puntaroin uudelleen liikuntasuunnitelmaani ja opiskelu inspiroi ihan uudella tavalla! Kevätväsymys on ainakin minulle tullut kaveriksi joinakin vuosina, mutta syksyllä sitä on vain uutta energiaa täynnä kesän jälkeen!
Tänään lähdimme kahvilaan Lempin ja Linnean kanssa. Palkitsin Linnean kuvien otosta, pientä lahjontaa ilmassa? ;) Todellisuudessa Linnea tykkää valokuvaamisesta hurjan paljon ja nappasi minusta tänäänkin nämä kuvat ennen kahvilaan lähtöä.
Housut Zara / Paita MassimoDutti / laukku Louis Vuitton / korkkarit kirppikseltä

FOLLOW ME ON FACEBOOK / BLOGLOVIN / BLOGILISTA / INSTAGRAM  @veeramerenhelmi

Tykkää-merkinnät

Kommentit

merenhelmi,
Anonyymi
,
Eksyin vasta tänään blogiisi ja täytyy sanoa että haukoin melkeen henkeä kun tajusin, että näinkin upea blogi voi olla olemassa ! Olen satunnaisesti lukenut muutamaa blogia ja ne eivät tosiaan ole saaneet minua näin hymyilemään itsekseni täällä tai tuntemaan yhtään mitään.. Tuli jotenkin toiveikkaampi olo tämän kurjan tuntuisen elämäni suhteen. Toivon kaikkea hyvää sinulle ja aijoin kyllä seurata sinua jatkossakin!
Anonyymi
IP: 82.99.3.229