Sadepäivän asuOlen ottanut pukeutumisessa jo pienen varaslähdön syksyyn! Eikä ole ihmekään, sillä kyseessä on sitten kesän jälkeen ehdottomasti se lempivuodenaikani! Pimenevät illat, tunnelmaa tuovat kynttilät, kirjakasasta parhaimpien aarteiden etsiminen ja peiton alle teekupin kanssa käpertyminen, saati sitten se upea ruska ja kauniit järvimaisemat! Syksyä vain rakastan. Koen syksyn usein sellaiseksi "uudistumisen ajaksi", jolloin tsemppaan aina entistä enemmän kaikkien minulle tärkeiden asioiden parissa. Puntaroin uudelleen liikuntasuunnitelmaani ja opiskelu inspiroi ihan uudella tavalla! Kevätväsymys on ainakin minulle tullut kaveriksi joinakin vuosina, mutta syksyllä sitä on vain uutta energiaa täynnä kesän jälkeen!
Tänään lähdimme kahvilaan Lempin ja Linnean kanssa. Palkitsin Linnean kuvien otosta, pientä lahjontaa ilmassa? ;) Todellisuudessa Linnea tykkää valokuvaamisesta hurjan paljon ja nappasi minusta tänäänkin nämä kuvat ennen kahvilaan lähtöä.
Housut Zara / Paita MassimoDutti / laukku Louis Vuitton / korkkarit kirppikseltä

FOLLOW ME ON FACEBOOK / BLOGLOVIN / BLOGILISTA / INSTAGRAM  @veeramerenhelmi

Tykkää-merkinnät

Kommentit

merenhelmi,
No höpsistä!! 😊 Kiitos kuitenkin tosi paljon sinulle kaunotar 😊<3
www.blogger.com/profile/015246971550904167
merenhelmi,
Kaunis kiitos <3 😊 Noi on kirppikseltä ja mielestäni tosi kivan väriset 😊 niin pirtsakat 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167
merenhelmi,
merenhelmi,
Hei 😊

Tosi kiva kuulla, laitankin noi kirjavinkit heti puhelimeen talteen niin seuraavalla kirjastokeikalla voisin kysäistä löytyykö sieltä noita kirjoja. 😊 En oo itseasiassa lukenut vielä kumpaakaan. Minkätyyppisiä kirjoja noi on 😊? Kuulostaa ainakin mielenkiintoisilta. Kiitos vielä ja mukavaa kesäpäivän jatkoa 😊 ♡llä: Veera
www.blogger.com/profile/015246971550904167
merenhelmi,
Kiitos kiitos ja kiitos ♡ Tosi herttaisesti kirjoitit :') Itse olet kun noin kirjoitit ♡ 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167
merenhelmi,
Moikka 😊

Kiitos mielipiteestäsi 😊 ymmärrän tosi hyvin ajatuksen syksystä luovuttamisen aikana. En tiedä, mutta jotenkin syksy aina inspiroi minua kaikessa mitä teen:) Mutta niinhän se on, että täällä Suomessa on kyllä tosi pimeää pitkän aikaa vuodesta ja kyllähän se aurinkoloma jonnekin lämpöiseen tuo ihan eri tavalla jälleen energiaa ja jaksamista kuin täällä Suomessa oleminen. Kiitos kommentistasi <3 ja ajatuksista <3 Ja oikein kivaa päivänjatkoa sinulle 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167
Anonyymi
,
Rakkauden kieli- kirjan on kirjoittanut avioliittonevoja ja sitä suosittelen kaikille parisuhdettaan arvostaville. Sen avulla oppii tunnistamaam oman ja puolison rakkauden kielen, jolloi rakkautta osaa osoittaa juuri sillä/niillä kielellä, että puoliso tuntee itsensä rakastetuksi. Esimerkki: minun rakkauden kieli on lempeät palvelukset, ja kun puoliso niitä tekee, minusta tuntuu, että hän rakastaa. Puolison taas on kahdenkeskinen aik, ja kun järjestän sitä, se tuntuu puolisosta kaikkdin parhaimmalta.

Yhdeksänkulmainen peili on kirja, joka auttaa itsetuntemuksessa. Siinä esitellään yhdeksän "tyyppiä" joista varmasti yksi on sinulle hyvin tuttu:) ja sen avulla itsestään oppii huomaamaan uusia asioita ja ymmärtämään niitä. Auttaa myös antamaan ymmäfrystä kanssaihmisiä kohtaan.

Toivon, että.todell luet kirjat, ja ehkä jos koet ne hyviksi, voisit mainita niistä blogissasi, niin saisi hyvän kiertämään 😊
Janina,
Todella kauniita kuvia! 😊
www.blogger.com/profile/027378084700743033
Anonyymi
,
Eksyin vasta tänään blogiisi ja täytyy sanoa että haukoin melkeen henkeä kun tajusin, että näinkin upea blogi voi olla olemassa ! Olen satunnaisesti lukenut muutamaa blogia ja ne eivät tosiaan ole saaneet minua näin hymyilemään itsekseni täällä tai tuntemaan yhtään mitään.. Tuli jotenkin toiveikkaampi olo tämän kurjan tuntuisen elämäni suhteen. Toivon kaikkea hyvää sinulle ja aijoin kyllä seurata sinua jatkossakin!