sadepäivänä

High heels H&M / denims Dr.Denim / jakcet Mexx / scarf Burberry / bag Louis Vuitton
Vaikka mun lomaviikolle ei sattunutkaan nyt kovin hyvät kelit, on ollut ihan yllättävän mukava viikko. Tehtiin siskoni kanssa Kuopiossa kaikkea mitä suunniteltiinkin: leivottiin, tehtiin paljon hyvää ja terveellistä ruokaa, lenkkeiltiin, käytiin treenaamassa ja tunneilla, istuskeltiin keskustassa kahvilla, juteltiin tosi paljon, kierreltiin kirppiksiä, kuvailtiin sekä vietettiin yks kokonainen päivä Ikeassa ja matkuksessa shoppaillen. Eilen taas lähdettiin Jyväskylän Juurikkasaareen veljeni ISLAND -tapahtumaan. Kiitos muuten kaikille onnistuneesta tapahtumasta, oli ihanaa kun saatiin auringonpaistettakin illalle! Tänään vietän vaan ihan rentoa sunnuntaita perheen luona, suunnitelmissa olisi ainakin auttaa äitiä pihahommissa ja käydä pitkällä lenkillä. Tiistaina mulla on vasta seuraavan kerran työvuoro edessä, joten tässä on vielä vähän lomaa jäljellä!

Nämä kuvat otettiin siskoni kanssa muistaakseni keskiviikkona kun oltiin menossa keskustaan kahville. Pieni sade ei meidän kuvaamista haitannut, päinvastoin. ;) Itseasiassa oli ihan hauskaa ottaa vähän erilaisia kuvia.

Punainen Mexxin takki on jotenkin tosi raikas ja pirtsakka ja näyttää mielestäni kivalta mustien housujen, korkkareiden ja laukun kanssa yhdistettynä. Jotain sävyä asu kuitenkin kaipasi punaisen lisäksi joten kietaisin kaulaan burberryn klassikkohuivin. Se sopii lähes asuun kuin asuun.

Aurinkoista ja mukavaa sunnuntaita kaikille!

Ps. Ja oli oikeesti tosi mukava nähdä teitä blogin lukijoita eilisessä Island-tapahtumassa. Kiitos kun moikkasitte, ilahduin tosi paljon, vaikka meninkin aluksi vähän hämilleni! :)

Tykkää-merkinnät