Salaattiohjetta

Moikka :) Koulun jälkeen hyppäsin äidin kyytiin ja lähdettiin vaihteeks Jyväskylässä käymään. Ostin tällä viikolla Spirit Storesta sellaiset ruskeat balleriinat (ajattelin säästää ja ostaa edullisemmat kuin Toryn baltsut) Mutta ei olis kannattanut.. Ainakaan ne Spiritin balleriinat eivät ole oikeaa nahkaa, joten nitisevät inhottavasti jalassa ja kaiken kukkuraksi hankaavat tosi paljon! Joten empäs tiedä mitkä ostan nyt, palautin ne ostamani Spiritin yksilöt takaisin kauppaan tänään. Kaupoissa on paljon balleriinoja kuten Vagabond merkkisiä, mutta niistä koko 36 on mulle tietenkin just vähän liian iso, ei kannattais omistaa näin pieniä jalkoja, en löydä edes sopivia korkkareita monestakaan kaupungista. Ärsyttäväää!!
Tänään kierrettiin kirppiksiä Jyväskylässä, mukaan tarttui Zaran valkoinen kauluspaita, Espritin toppi ja H&M paita, aika köyhää oli kieltämättä. Huono reissu löytöjen suhteen, mutta tulipahan tehtyä ;) Käytiin me kahvilla tietty ja syömässä pullat (kuuluu meidän vakiokierrokseen jos lähdetään Jyväskylään) odotin koko päivän Cittarin pullaa ja vihreää teetä. <33 Siinä samalla luetaan aina tuoreimmat iltasanomat ja tietenkin horoskoopit, jos ne vaikka lupais jotain jännää! ;)
Kotiin tultuamme tehtiin ihanaa salaattia, vähän tasapainoa mun herkkuruokavaliolle. Tänään ajoissa nukkumaan kun huomenna on aamuvuoro ja illalla sitten ehkä Aneten luokse! ;)
Machesalaattia
Jääsalaattia
Tomaattia
Kurkkua
Sinimailasen ituja
Kevätsipulin varsia
  • Lifestyle, Food

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Janna,
Kohtalontoveri! Mulla kans on jalka siis jotain 35. Korkkareissa se 36 on just harmittavasti sen verran iso, ettei pysy jalassa. 😟
www.blogger.com/profile/081546475222717800
Henni,
mulla ei onneks oo tota ongelmaa ballerinojen metsästämisessä tänä vuonna vaikka omistankin yhtä pienen jalan kuin sä. Satuin löytämään Vilnan reissulta pääsiäisenä täydelliset nahkaset rusettiballerinat jotka on ihan oikeenkokoset (:
www.blogger.com/profile/098981011067678377
Anna
IP: 82.99.3.229