Salaisuuksia?

Tässä jälleen yksi osio vastauksia teiän laittamiin kysymyksiin. :) Olkaa hyvä muruset!

Mitä mieltä olet kauneuskirurgiasta? - Olen sen kannalla ja sitä vastaan. Riippuu vähän minkälaisesta kauneuskirurgiasta puhutaan.Ymmärrän aivan täysin jos ihminen, jolla on raskaat silmäluomet käy silmäluomileikkauksessa. Niin sanotut "riippuluomet" kun voivat olla niin terveydellinen kuin kosmeettinenkin haitta. En ainakaan tällä hetkellä halua lähteä mukaan kauneuskirurgiaan.
Millainen on paras aamiainen? - Kaikille ei sovi samanlainen ruokavalio. Minulle paras aamupala on lasi vettä ja luonnonjugurttia marjojen kera.
Tyylisi kulmakivet? - Voisin tehdä aiheesta erillisen postauksen. Kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa. :) 
Kuinka paljon harrastat liikuntaa viikon aikana?  - Minulla on ollut aika voimaton olo noin puolen vuoden ajan. Olen ajatellut etten ole ihan terve, joten kävin verikokeissa. Tämän jatkuvan väsymyksen ja voimattoman olon syyksi ilmeni viime viikolla anemia, jota vähän epäilinkin. Eli ei mitään vakavaa onneksi! Puolen vuoden ajan en tuntenut olevani täysissä voimissa, ja ihmettelin sitä suuresti, koska huolehdin todella hyvin itsestäni ja omasta hyvinvoinnista. Vasta viime viikolla aloin miettimään, olisiko kyseessä anemia. Mutta tiedän todella hyvin, miten saan arvoni nousemaan, koska minulla on ollut aiemminkin anemiaa. Asia on pikkuhiljaa kunnossa sen osalta. :) Mutta väsymys ja voimaton olo ovat yhdessä vaikuttaneet siihen, etten ole liikkunut yhtä paljon kuin ennen. En ole yksinkertaisesti vain jaksanut normaaliin tapaan. Tällä hetkellä keskityn ruokavalioon ja siihen, että saan veren hemoglobiinin taas normaalin tasolle, tai edes normaalin rajoille. Sen jälkeen alan miettimään uudestaan liikuntasuunnitelmaani. :) Lähiaikoina olen (edellä mainitun syyn takia) ainoastaan venytellyt, joogannut ja lenkkeillyt rauhallisesti. Normaalisti harrastan liikuntaa päivittäin, koska rakastan uintia, tanssia ja lenkkeilyä! - Jos epäilet, että sinulla voi olla anemiaa, kannattaa käydä verikokeessa. Se on yllättävää miten paljon alhainen hemoglobiini voi vaikuttaa.
Lempi vaatekappaleesi? 
- Benettonin hyvin istuvat farkut. Ja pakko sanoa vielä, että kauluspaidat ovat suuri heikkouteni! 
Tunnetko olosi itsevarmaksi ilman meikkiä vaikkapa kaupungilla? - Kyllä. Koska mielestäni itsevarmuus lähtee sisältä päin. :) Tottakai vaatteet, joista tykkää ja meikkaaminen voivat tehdä oloa itsevarmemmaksi. Koen olevani itsevarmempi silloin kun olen meikannut. Mutta en tarvitse meikkiä kohottaakseni itsevarmuutta. Hmm, oliko vaikeasti selitetty? Ymmärsittekö pointin. :)

Mitä muotivillitystä et voisi kuvitella käyttäväsi? - Ruutukauluspaitoja. En jotenkin koe niitä omakseni, ainakaan tällä hetkellä. Vaikka ne sopivat monille, minä koen oloni niissä jotenkin poikamaiseksi jostain syystä. :D

Mitä kevään trendeistä odotat eniten? - Värejä, pirteitä värejä.

En ole varmaan ainut, jota kiinnostaa tämä uusi "ystäväsi?" :) Onko hän vain ystävä, vai kenties jotain enemmän? Kerro hänestä jotain! :) - Valitettavasti sanon tähän, että... No comments!:) Ainakin tällä hetkellä olen sitä mieltä, että ihmissuhteeni ja työasiani eivät sen tarkemmin kuulu minun blogiin. 
Millaista musiikkia kuuntelet? - Tilanteen mukaan todella paljon erilaista. Jos teen blogia tai venyttelen kuuntelen rauhallista musiikkia. Kun tanssin balettia kuuntelen klassista musiikkia. Lenkillä kuuntelen reipasta, tsemppaavaa ja energiaa antavaa musiikkia. :) Töissä kuuntelen kaikenlaista musiikkia laidasta laitaan... Inhoon iskelmää yli kaiken ja sitä en suostu kuuntelemaan.

Mikä on elämän tarkoitus? - Henkinen kasvu ja onnellisuus. Tarvitseeko sitä tietää? Kunhan keskittyy hetkessä elämiseen ja jokaiseen päivään, kuin se olisi erityinen. :) 
Voisitko kuvitella itsellesi otsahiukset? - En, en ja en. Minulla on ollut pienenä otsatukka ja näytin todella nololta. Eivät sopineet yhtään!

Aiotko aloittaa taas baletin harrastamisen?
- Teen välillä kotona balettisarjoja, mutta aion aloittaa taas tunneilla käymisen jossain vaiheessa. Ehkä ensi syksynä jos lähden opiskeluiden perässä toiselle paikkakunnalle. Kotipaikkakunnalla en aio enää jatkaa balettia. 
Kuinka kauan olet tuntenut Aneten?
- Noin 1,5 vuotta. Tuntuu, että oltaisiin tunnettu oikeasti aina! Ollaan niin läheisiä ja hyviä ystäviä. Ollaan sielunkumppaneita. <3
Minkä ikäisenä aloitit meikkaamisen?
- Päivittäisen meikkaamisen aloitin lukion ensimmäisellä luokalla. 9-luokalla meikkasin muistaakseni jo aika useasti, varmaan joka päivä. 7 ja 8-luokalla meikkasin muistaakseni aika vähän.

Mistä kaupoista ostat suurimman osan vaatteistasi? - Benetton, Massimo Dutti, Zara, Hilfiger... Tykkään Burberryn, Ralp Laurenin ja Gantin vaatteista myös. 
Mitä mieltä olet homoista / lesboista?  - En siis mitään erityistä mieltä. Arvostan heitä. :)

Mitä hiusnaamiota käytät tällä hetkellä?
- Kerastase hiusnaamioita. Ovat niin hyviä! Olen saanut hiukseni hyvään kuntoon niillä, hiukset ovat eloisat, kosteutetut, kiiltävät ja kaikinpuolin hyvässä kunnossa. Käytössäni olevan hiusnaamion tarkka nimi on: Kerastase Nutritive Oleo-Curl Intense. 
Paras shampoo ja hoitoaine? - Itse olen tykännyt Joicon tuotteista. Postauksen käytössäni olevista hiustenhoitotuotteista löydät täältä. 

Onko sinulla enemmän nais- vai miespuolisia kavereita?
- Huomattavasti enemmän naispuolisia. 
Saitko oikeesti niin huonot yo-arvosanat? Sain sellaisen kuvan, että panostit kokeisiin? - Olen ihan ok tyytyväinen 8,5 keskiarvooni ja C-M papereihin. Ainoat yo-kirjoitukset joihin oikeesti panostin olivat terveystieto ja psykologia. Psykologia oli pistettä vaille L, joka tietenkin jäi harmittamaan hirmuisesti!!  Siihen nähden, että keskityin lukioaikana kaikkeen muuhun kuin opiskelemiseen (ja lintsasin jonkin verran) olen oikein tyytyväinen noihin papereihin. Menen korottamaan englannin ja ruotsin jossain vaiheessa. Vaikka en pelkkää laudatur:ia sieltä vetänytkään, voin sanoa itselleni, että onnistuin. 
Tykkäätkö tehdä käsitöitä? - En tykkää yhtään. Olen maailman surkein tekemään käsitöitä. Ylä-asteella olen kutonut (vai neulonut..?) yhden villasukan ja siihen se jäi. Edelleen toinen on tekemättä. Hupsista!:D

Mistä löydät motivaation kokeiden lukemiseen? 
- Suklaasta, teen juomisesta ja siitä onnistumisen tunteesta joka tulee jos pärjää. Tykkään aika paljon olla kirjastossa, hörppiä teetä ja opiskella. Tulee sellainen hyvä mieli ja tyytyväinen olo itseensä kun on istunut ja opiskellut ahkerasti. Lopulta tehty työ (useimmiten....) palkitaan kokeessa onnistumisena.

Mikä olisi paras paikka kirjoittaa blogia, jos se voisi olla mikä tahansa? - Rauhallinen meren ranta. Jääkylmää juomaa vieressä, aurinkohattu päässä ja oma rauha. Oikeastaan tykkään kirjoittaa blogia missä tahansa, kunhan voin kuunnella musiikkia samalla ja keskittyä tähän aivan täydellisesti.

Paljonko uudessa asunnossasi on vuokra? Muistaakseni 540-560 euroa kuukaudessa. Ja tätä kysytään kuitenkin, että maksanko vuokran itse, niin maksan aivan kaiken itse! :)
Onko teillä ikinä sanomista Aneten kanssa? - Eipä ole. Ollaan tosi hyviä ystäviä. Me ei oikeastaan koskaan riidellä. Tunnetaan toisemme niin hyvin ja ollaan aina hyviä toisillemme. Jos meillä olisi jotain sanomista, me puhutaan ystävällisesti ja avoimesti, rehellisesti ja suoraan. :) Terveiset ihanalle Anetelle! Kurkatkaa hänen upea bloginsa täältä muuten. :) 
Oletko saanut Aneten kautta lisää ystäviä? - En ystäviä, kavereita kyllä.

Kumpi on sinulle läheisempi: Anette vain sinun isoveli Alex?  - Vietän aikaa enemmän Aneten kanssa, mutta tunnen hyvin molemmat. Anette on minulle todella läheinen. Tunnen Alexin tosi hyvin ja hän on minulle myös erittäin tärkeä ihminen. Alex on antanut erinomaista mallia minulle monessa asiassa. Hänen ansiosta luotan itseeni ja uskon kaikkeen mitä teen. Alexissa on sisäinen menestyjän luonne. Isoveli on minun tuki ja turvani.  Vastaan, että molemmat ovat läheisiä! <3 Ei voi verrata :)
Onko sinulla ajokorttia? Jos ei, niin minkä takia?  - Ei ole vielä. En tarvitse ajokorttia tällä hetkellä mihinkään. Ajan ajokortin jossain vaiheessa ulkomailla. Minulla on sitten ajokortti kun tarvitsen sitä. 
Loppuihin kysymyksiin vastaan pikemmiten! :) Nyt opiskeluiden pariin pitkän, pitkän tauon jälkeen! :D

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Anonyymi
,
Kun kerta sinulla on kauluspaidat suuri heikkous omassa pukeutumisessa, niin tykkäätkö kauluspaidoista miesten päällä? 😊
Anonyymi
,
Ajattelitko hakea jyväskylään? Se taitaa olla lähin sinulle missä kosmetologikoulutusta on tarjolla?
merenhelmi,
En halua Jyväskylään. 😊 Se on jotenkin niin nähty kaupunki, että haluan jonnekin muualle. Siellä on kyllä kosmetologikoulu ja tietääkseni ihan kehuttu vaihtoehto, mutta haen jonnekin muualle yhden toisenkin syyn takia. Haen ehkä Tampereelle. 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167
merenhelmi,
Oihhh. Rakastan kauluspaitoja miehillä. Mielestäni kauluspaidat ovat niin tyylikkäitä miesten päällä.
www.blogger.com/profile/015246971550904167
merenhelmi,
Kiitos murunen<3 😊 Meni kyllä aika kauan kun vastailin.. 😃 Mutta sain onneksi tämän postauksen kasaan vihdoin ja viimein. 😊 Oi ihanaa. <3 Niimpä!! 😊 Olet niin hyvä tekemään ruokaa, etten tiedä toista noin hyvää kokkia.

:) Torstaina tai perjantaina nähdään, sitä odotellessa. 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167
merenhelmi,
Niimpä. Se on kyllä tosi inhottavaa ja toivon, että tämä menee pian ohite. Poikkesin tänään apteekissa hankkimassa rautakuurin ja ruokavalioon täytyy alkaa kiinnittämään enemmän huomiota niin, että saan rautaa aiempaa enemmän.

Olen ripotellut kuivattua nokkosta ruokien sekaan, sekä tehnyt paljon pinaattiruokia. Ne auttavat ainakin minulla siihen, että saan jälleen hemoglobiinin normaaliksi. 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167
Anonyymi
,
En oikeen tienny missä tämän voisin kysyä, mutta kysyn kuitenki täällä(:
Joten ootko käyttäny Dermosilin tuotteita? Onko ollut hyviä jos olet käyttänyt? 😊
Anonyymi
,
Miks ihmeessä meet ajamaan ajokortin ulkomaille????
merenhelmi,
Moikka! 😊

valitettavasti täytyy sanoa, etten ole käyttänyt. Mutta haluaisin kyllä kokeilla. 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167