Salaisuus

Moikka <3
Mulla oli hyvät tavoitteet tälle päivälle: olisin herännyt aamulenkille kuudelta ja opiskellut siihen saakka kunnes on töitä.. Noh, oon varmaan yks maailman huonoimmista herääjistä, eikä minulla ole taaskaan minkäänlaista muistikuvaa, että olisin sammuttanut herätyskellon aamulla.. Niimpä heräsin kymmenen aikaan. Siihen jäi se aamulenkki ja hirveässä kiireessä kasasin yhtä koulutyötä valmiiksi, että sellainen päivä tänään..
Toisaalta en ihmettele, etten herännytkään.. Eilen luin yömyöhään näitä löytämiäni muutaman euron mahtavia kirjalöytöjä! :) Hyvältä vaikutti etenkin toi Sisustajan värikirja!
-Sisustajan värikirja - Annie Sloan- Sisutamisen iloa - Carita Päivänen, Maija-Riitta Riuttamäki
  - The Secret - Rhonda Byrne
Onko kukaan lukenut tota The Secret kirjaa? :) 
  • Lifestyle

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Anonyymi
,
Ei ole kieliopillisesti oikein sanoa "niimpä"! Se on "niinpä". Sori oli pakko sanoa! 😃 En tarkoittanut missään nimessä pahalla!:)
Anonyymi
,
Itelläni on toi Secret kirja... täytyy sanoo että vähän turhan kaupallista sontaa, siis tietyt ajatukset on kyllä ehdottoman hyviä tiivistettyinä ja tietysti toimii vallan hyvin sillä itsehän omaa elämäämme rakennamme. Mutta mua rupes hirveesti ärsyttään kirjan ulkonäkö kokonaisuudessaan ja se ostoskanavamainen sepustus oli aivan liikaa, kyllä niitä on paljon maanläheisempiä ja mukavammin luettavissa olevia kirjoja missä tuosta vetovoimanlaista puhutaan, uudelleen en tätä opusta kyllä ostaisi 😊. Ootko ite tykännyt mitä?