Se hyvä hiustuote!

Anette kävi parturikampaaja Aki Korpisella Jyväskylässä ja sieltä saimme molemmat tällaiset tuotteet testaukseen. 
Mun hiukset on olleet koko syksyn vähän kuivat, katkenneita on aika paljon ja vaikka olen kokeillut tosi hoitavia ja hyviä shampoita ja hoitoaineita, hiukset ovat kuitenkin kuivan oloiset. Tämä tuote oli oikea pelastus, nimittäin tätä käyttämällä mun hiukset näyttävät huomattavasti parempikuntoisilta.
Joico K-PAK Color Therapy Restorative Styling Oil


www.Hiustuotteet.fi kertoo tuotteesta näin: Uusi innovatiivinen öljy toimii paitsi muotoilutuotteena, myös rakennepaikkaajana. Muotoiluöljy suojelee hiusväriä ja korjaa hiuksen vaurioita sekä vahvistaa hiusta. 
Tuote sisältää QuadraBond Peptide ComplexTM -yhdisteen, joka vahvistaa hiuksia ja parantaa värin loistetta ja sen kestoa. Jopa hauraimmat ja rasittuneimmat hiukset saavat uuden, terveemmän hehkun. QuadraBond Peptide ComplexTM -yhdiste sisältää ainesosia, jotka korjaavat hiuksen  pintakerrosta ja ravitsevat hiusta sisältä, jolloin hiuksista tulee vahvemmat. Yhdiste tekee hiuksista myös ”vesitiiviit”. Toisin sanoen se suojaa hiuksia veden väriä haalistavalta vaikutukselta. Painoton tuote toimii sekä tehokkaana hoitotuotteena että muotoilijana. Kosteuttaa ja ravitsee hiuksen pintakerrosta ja auttaa näin väriä säilymään kauemmin. Tuote myös nopeuttaa hiusten kuivumista, jolloin lämpökäsittelyaika ja siten myös hiusten rasitus vähenee.

Oma mielipide:
Itse olen käyttänyt tätä tuotetta rakennepaikkaajana niin sanotusti. Eli olen painanut kämmenelle tipan kyseistä öljyä ja hieronut hiuksiin. Hiukseni näyttävät tosi paljon paremmilta, silosimmilta ja parempi kuntoisilta. Öljyä ei kannata laittaa liikaa, muuten hiukset saattavat näyttää jopa likaisilta. Tosi pieni määrä (1-2 tippaa) öljyä riittää antamaan hyvin kiiltoa :)
Käyttö:
Jätettävänä hoitoaineena: Hiero tuotetta kämmenissä ja levitä kuiviin hiuksiin antamaan kiiltoa ja silotusta. Voit myös levittää tuotetta kosteisiin hiuksiin ja antaa kuivua luonnostaan. Huom!! Yksi (korkeintaan kaksi!) painallusta riittää tätä tuotetta käyttäessä. Olen levittänyt tätä hiuksiin suunnilleen joka kolmas päivä tai harvemmin, aina silloin kun hiukset näyttävät kuivilta ja karheilta. Tämä auttaa!


Tykkää-merkinnät

Kommentit

Anonyymi
,
paljonko on hintaa ? :>
merenhelmi,
Hei 😊 100ml tätä tuotetta maksaa esimerkiksi www.hiusteet.fi sivulla 31,30€ Mutta on kyllä tosi riittoisaa, kestää varmasti pitkään sen kokoinen paketti tätä tuotetta.
www.blogger.com/profile/015246971550904167
Anniina,
Kuulostaapas kätevälle! 😊 Oon aina tykännyt Joicon tuotteista, joten pitääkin harkita tuon ostamista 😊

♥: annidiary.blogspot.com
www.blogger.com/profile/146481726608129972
niina,
Oon jo kauan aikaa seurannu sun blogia ja tykkään ihan tosi paljo ku teet tälläsiä tuote-esittelyjä sekä ruokavinkkejä! Mulla tuli vastaan yks ruoka, josta tein postauksen omaan blogiini. Käyppä kurkkaamas, laitan ohjeen sinne myöhemmin! 😉
www.blogger.com/profile/121473069676866219
KRIS,
Joicon tuotteet on kyllä tosi hyviä! Itsellä justiin loppui silkkitipat, niin tätä voisi varmaan korvaavana tuotteena kokeilla 😉
www.blogger.com/profile/153990477686851067