Se oli perjantai

Heippa taas! Olette laittaneet todella paljon kommentteja ja mahdollisimman nopeasti otan vastaamisen asiakseni! Pahoittelen taas suuresti tätä pientä viivästymistä, mutta arvostan samalla suuresti teidän kärsivällisyyttä. <3 Eilinen päivä oli niin täyteen ahdattu ohjelmaa, että huhh!! :)

Eilisen päivän aikana olen.. 
♥ Käynyt Gogo-liikuntakeskuksessa eri tunneilla ja tykännyt valtavasti. Kävin selkä-vatsa treenissä ja venyttelutunnilla, tänään vuorossa oli pilates ja tanssillinen tunti. Oon ihan hurahtunut GoGoon, mahtava paikka!
♥ Shoppaillut Stokkan aleissa ja löytänyt maailman ihanimman pikkuruisen Longchamp -ostoksen -40%. Kuulette lisää myöhemmin. :)
♥ Viime yönä meillä oli syvälliset keskustelut miesten kanssa ja rupattelimme viinlasit seurana koko yön. :D
♥ Olen myös käynyt kahvilassa
♥ Hoitanut viimeisiä asuntoasioita kuntoon ja sanonut liian monta rumaa sanaa ääneen, liian kovalla äänen volumilla.. Miten muuttaminen voi tuoda mukanaan niin paljon hoidettavia asioita.
... Jonka seurauksena olen oppinut ehkä murusen kärsivällisyyttä. En tiedä.
♥ Suunnitellut, että milloin lähdettäisiin käymään Ideaparkissa. Haluan Zaraan! :) 
♥ Syönyt terveellisesti, mutta nukkunut liian vähän.

Kerron heti kun olen vastannut kaikkiin kommentteihin! Nyt tekemään ruokaa, tänään meillä onkin luvassa leffailta herkujen kanssa. Ollaan päätetty, että herkuttelemme ainoastaan kerran viikossa, meidän karkkipäivä on lauantai. Kun yhdessä tekee päätöksen, ei tuu niin suurta kiusausta ostaa mitää herkkuja. ;)

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Ruusunen,
Pitäis kyllä ottaa sun ahkeruudesta hieman oppia. 😃 En malta odottaa, minkä ihanaisen pikkuruisen Longchampin olet löytänyt. <3 Itsekin käväisin Stockan aleissa ja tuli vähän silmäiltyä muutamia Longchampin veskoja, ehkäpä joku päivä saan ostaa itselleni pienen, ensimmäisen ''luksuslaukun''. 😊
www.blogger.com/profile/058781736515498973
Anonyymi
,
Juu, ei löydy Zaraa Tampereelta valitettavasti! :/
Anonyymi
,
Ei ole Zaraa Idiksessä :/ Mango, TH, Gant ym. sun makuun. 😊
Anonyymi
,
Ideaparkissa ei ole Zaraa. Mango on. Urheilukaupoista Budgetsport. Hilukaupoista Accecorize. Kaikki muut kaupat taitaa olla suunnilleen samat mitä keskustassa, mut siellä on ihan hauska käydä varsinkin sadepäivänä (ei mene aurinko "hukkaan" 😊)
Anonyymi
,
ei ole 😟
Anonyymi
,
Mango löytyy Ideaparkista, Zaraa ei löydy 😟
Anonyymi
,
Jep, hehe 😃
Anonyymi
,
Ei ole Zaraa näillä main..
Laapa,
onks ideaparkiin tullut Zara?? ei kyllä ennen ole ollut..
www.blogger.com/profile/047311421773552911
Anonyymi
,
Ideaparkissa ei ikävä kyllä vieläkään ole Zaraa, eikä missään muuallakaan Tampereella 😟