Sekunnissa valmista?

Heippa hei! Sain blogini kautta testaukseen kauppojen hyllyille saapuneen uutukaisen: Maybelline Express Remover -kynsilakan poistoaineen, josta olinkin ehtinyt lueskelemaan jo blogimaailman puolella. Ihmettelin silmät pyöreinä näitä nykypäivän keksintöjä, ja halusin ehdottomasti päästä kokeilemaan tätä villitystä. ;) 
Tämä on osoittautunut vallan käteväksi, todella nopeaksi ja helpoksi tavaksi poistaa kynsilakat aivan hetkessä. Minä jokapaikan mattimyöhäinen voisin kehua tuotetta maasta taivaisiin. Useimmiten huomaan kynsilakkani olevan aika heikossa kunnossa juuri siinä ulko-oven kohdalla, ja viime hetkellä ennen kotoa lähtemistä.. Tällä saa kynsilakat pois silmänräpäyksessä, kastaa vain kynnen purkissa ja tadaa, valmista! Ainut asia mikä minua hiukan puistattaa on sormen kastaminen kynsilakanpoistoainepurkissa, mutta onneksi lakka lähtee pois aivan sekunnissa.

Kynsissä Anetella on sen nimistä lakkaa kuin: Lumene Natural Code Sävy 35 PINK PUNK. Nousee aina hymy huulille kun katse kääntyy kynsiin... On meinaan todella ilahduttavan sävyinen ja niin kaunis tämä PINK PUNK, ettei mitään rajaa. Kynsilakka pysyy vielä yllättävän hyvin kynsissä, etenkin kun käyttää alus- ja päällyslakkaa. Lumenen lakat levittyvät kauniisti ja pysyvät mielestäni yllättävän hyvin kynsissä. Tuote on todella edullinen ja niin tyttömäisen, keväisen ja herttaisen sävyinen! Tykkään! Yritin metsästää juuri tätä ihanuutta muutamista kaupoista, mutta tuloksetta. Lakka on Anetelta lainassa ja ihastuin siihen kertaheitolla. Seuraavan kerran kun lähden kohti Jyväskylää, etsin käsiini uuden kynsilakan, juuri tämän! Vaikka väkisin. Tarvitsen juuri tämän sävyisen. ;) 
Pidemmittä puheitta, havainnoillistin teille ihan kuvien kera, miten tämä toimii.
1. Pyöritä kansi kansi auki. Ja näkymä on tämänlainen... Keskellä on reikä, mutta se tuskin erottuu kuvasta kovin selkeästi. 


2. Sitten rohkeutta peliin... Kasta kynsi nopeasti purkissa.
3. Kas näin... Menee sekuntti. 
4. Ja valmista! Menee toinen sekuntti kun ihmettelet miten pikaisesti tällä saa aikaan jälleen uutta lakkausta odottavat kynnet! 

Mitä ajatuksia teissä herättää tämänlainen keksintö? En ole ainakaan itse kosmetiikkafriikkinä törmännyt Suomen markkinoilla vastaavanlaiseen tuotteeseen aiemmin. Onneksi sain blogin kautta näin kivan tilaisuuden jälleen, kiitokset. Itse tykkäsin todella paljon tästä tuotteesta. :) Oletteko jo ehtineet kokeilemaan Express Remover -kynsilakanpoistoainetta?

Tykkää-merkinnät

Kommentit

merenhelmi,
Niimpä! 😊 Ja sitä se on 😊 <3
www.blogger.com/profile/015246971550904167
merenhelmi,
Heippa 😊

Okei, hyvä tietää. Sitä olisi kyllä mukava testata vertailun vuoksi. 😊 Kiitos kun tulit kommantoimaan tästä asiasta. 😊 Huikean hyvää päivänjatkoa sinulle <3
www.blogger.com/profile/015246971550904167
IP: 82.99.3.229