SHEIVAA BEIBI SHEIVAA

Indiedaysin ja Shain yhteistyökampanjan myötä sääreni pääsivät kokeilemaan markkinoiden ensimmäistä kuusiteräistä sheiveriä.
Nämä sääret kestävät päivänvalon ;)
Näin pääset kokeilemaan Shai sheiveriä!
Tehokasta Shai sheiveriä pääset nyt kokeilemaan tästä ainoastaan postikulujen hintaan (4,90€). Pakkauksessa tulee mukana sheiveri sekä kaksi terää. Tilauksessa ei ole ostopakkoa, mutta se muuttuu automaattiseksi, ellei sitä peruta. Kestotilaajille tulee kätevästi postiluukkuun paketti kolmen kuukauden välein, joka sisältää 2 kpl Shai vaihtoteräpaketteja. Hintaa tälle neljä kertaa vuodessa saapuvalle paketille tulee 34,90e!
Osallistu ihanaan arvontaan!
Shain kampanjasivustolla arvotaan joka viikko vuoden ilmaiset sheivausvälineet kokeilupaketin tilanneiden kesken! Kun olet blogini lukija, sinulla on nyt tuplamahdollisuus voittoon, sillä myös tähän postaukseen kommentoineiden kesken arvotaan vuoden terät! Jos tilaat itsellesi kokeilupaketin täältä ja kommentoit tätä postausta, voit voittaa upean Madara tuotepaketin, sekä vuoden ilmaiset sheivausvälineet. Voit osallistua arvotaan sen jälkeen kun olet tilannut kokeilupaketin. HUOM! Tilaaminen edellyttää täysi-ikäisyyttä. Arvontaan osallistumisaikaa on 15.12 saakka!
Palkinnoksi halusin arpoa yhdeltä lempimerkiltäni Madaralta tuotteita, joista itse tykkään tosi paljon. Madara on luomulaatuinen ihonhoitosarja ja palkintoon kuuluu syväkosteuttava emulsio, syväkosteuttava geeli, tasapainottava kasvovesi sekä puhdistusvaahto. Kaikki Mádaran tuotteet ovat ECOCERT-standardien mukaisesti sertifioitua luonnonkosmetiikkaa ja omia lempparituotteitani.
Nyt jatkan iltaani sheivaamisen parissa - poikaystäväni, sekä sääret kiittävät :)
- Postauksen hinta on korjattu selkeämmäksi!

Tykkää-merkinnät

Kommentit

lotta
,
Osallistun arvontaan! Madaran tuotteet on lemppareita 😊
Lucy
,
Tahtoo kanssa mukaan arvontaan =)!
Niinuska
,
Testipakkaus tilattu, toivottavasti arpaonnikin suosii! 😊
mimi
,
Pakko sanoa että kyseiset sheivit on tosi hyviä! mukana arvonnassa
klaara
,
Osallistun arvontaan!
ST
,
Tilasin ja mielelläni siis mukana arvonnassa! Etenkin kun on mahdollisuus saada lisäksi Madaraa, se on nimittäin lempparimerkkini. 😊
Tiia
,
Tilattu testipakkaus ja osallistun myös arvontaan! 😊
Tiina Eliisa
,
Ihana arvonta! Mukana tottakai! <3 ja myöhästyneet synttärionnittelut sinulle ihanuus! 😊
tuuli
,
Mukana arvonnassa!
Dreamer
,
Osallistun arvontaan!:)