Shoppailemassa

Heippa!

Tänään kävin Jyväskylässä. :)  Pääasia, että löysin vaikka mitä tarpeellista, joita lähdinkin etsimään (okei, jotain vähemmänkin tarpeellista...) Mutta kuvaan ostoksia tänne blogiin ehkä jo tänään jos ehdin. Sen verran haluan hehkuttaa, että löysin aivan oman tyylisen ja kauniin mekon kirppikseltä, joskus tulee iloseks aika pienestä. :)

Oltiin äidin, hänen ystävän ja pikkusiskoni kanssa Jyväskylässä, käytiin kahvilla, syömässä ja kierreltiin kauppoja, sekä kirppiksiä ihan väsymyspisteeseen saakka. Ja illaks on ainakin suklaata.. Käytiin Pandan tehtaanmyymälässäkin Vaajakoskella, sinne oli eksynyt enemmänkin porukkaa, hyvä kun ei joutunut ulkona jonottamaan, että pääsee kauppaan. Pidemmittä puheitta, tässä olis päivän asua. Minuutissa mietittynä..


Huoneeni näyttää jo aika hyvältä, tänään etsinkin sinne uusia sisustusjuttuja. Vielä pitäis hankkia valkoinen päiväpeitto ja isoja sisustustyynyjä. Täytyy lähtee käymään Ikeassa joku päivä kun on lomaa.

 JA MÄ LÄHDEN EHKÄ TOISELLE PURJEHDUSREISSULLE TÄNÄ KESÄNÄ! :))

Tykkää-merkinnät

Kommentit

merenhelmi,
Hei! Mulla on 3 sisarusta. 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167
Anonyymi
,
olitsä purjehtimassa joittenki miehien kanssa?
Vilma
,
Voi Veera, oot ihan jumalattoman kaunis! Ja sulla on aivan ihania vaatteitakin 😊
merenhelmi,
Voi kiitos. <3 Kauniisti sanottu 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167
Anonyymi
,
oot tajuttoman kaunis <33
merenhelmi,
merenhelmi,
Olin erään ystäväni kanssa kahdestaan purjehtimassa.. 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167
Anonyymi
,
Ihanat vaatteet!
merenhelmi,
Anonyymi
,
Moi Veera ,todella kauniskuva, sun silmät on ihanat, mut mikä harmittaa? Elämässä tekee ja jättää tekemättä asioita mutta parempi sanoa mitä haluaa ja tehdä mitä voi,koska huomista ei aina ole .