Shoppailua ja kynsilakkayllätys!

Täydellistä! Nimittäin nyt on se koneasia kunnossa, pääsee tekemään jälleen blogia enemmän! Tänään oltiin koko päivä Jyväskylässä äidin kanssa, istuttiin syömässä ja kahvilla ja kierreltiin kirppiksillä hyvien kirjalöytöjen toivossa, ei kuitenkaan ollut mikään loistava kirjapäivä.. Sen sijaan olikin aika hyvä ostospäivä muuten. :) Siitä lisää kuitenkin vasta huomenna jolloin paljastan minkä ihanuuden ostin, vaikka se vähän kirpaskin.. Se oli kuitenkin hankinta jota tarvitsen joka päivä! Mutta asiasta toiseen... :)

Sain blogin kautta testaukseen lisää Wet'n Wild kosmetiikkaa, tällä kertaa uutuus kynsilakkoja. Kiitos! :) Värisävyiksi valitsin tietysti tällaiset ihanan tyttömäiset värit, eikö olekin kauniit sävyt? :) Teen näistä arvostelua kun olen kynteni näillä kaunokaistuotteilla lakannut, voisimpa kokeilla näitä heti huomenissa.
Mä meen tästä unten maille, huomenna mulla on muistaakseni äidinkielen puhetaidon tunnit. En ole aikaisemmin uskaltautunut kurssille, mutta nyt olen siellä varmaan välillä vähän liiankin innokkaasti mukana. :D On niin mielenkiintoinen kurssi! Ollaan harjoiteltu väittelyä, perusteluja ja sen sellaista..

Huomenna meen ystäväni kanssa leffaan ja töihin! Kaikkea kivaa siis luvassa. :)

Tykkää-merkinnät

Kommentit

merenhelmi,
Heippa 😊

Tämän blogin kautta olen saanut tuotteita testaukseen. 😊 Minulta ollaan kysytty, että haluanko tuotteita testaukseen. Mutta hmm.. Toisaalta jos sulla on oma blogi voit mielestäni ihan hyvin ottaa itsekin yhteyttä ja kysyä yhteistyöstä. 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167
dreamer,
dreamer
IP: 82.99.3.229