Shoppailupäivä Benidormissa

Olemme viettäneet koko päivän Benidormissa shoppaillen, ehkä eniten aikaa vierähti Mangossa, Zarassa ja MassimoDutissa.. Mikään shoppailijan paratiisi Benidormi ei oo, verrattuna esimerkiksi Palmaan tai Las Palmasiin, jotka ovat alennusmyyntien aikaan hyviä kohteita. ;) Niimpä ajatttelimme jättää shoppailut sikseen täällä Benidormissa ja lähdemme ennemmin katsastamaan Alicanten alet! On nimittäin harmi, ettei täältä Benidormista löydy esimerkiksi El Corte Inglesiä, jossa olisi tällä hetkellä merkkivaatteita hyvällä alella varustettuna. Ja muutenkin haluaisimme niin paljon kyseiseen paikkaan shoppailemaan, onneksi Alicantesta löytyy siis meidän paljon kaipaama El Corte Ingles!

Mutta nyt shoppailut sivummalle ja pari sanaa vielä tästä päivästä.. Kun olimme kierrelleet kaupoissa ja herkutelleet erilaisilla jugurttijätskeillä ottaen kaiken irti aurinkoisesta (ja kuumasta) Benidormista, lähdimme viettämään illan viimeisiä tunteja meren äärelle. Haimme ananasjuomat baarista ja macaroneja kahvilasta! Ilalla herkuttelimme vielä tunnelmallisessa ravintolassa...  (Tosin itse olin syönyt päivän aikana jo hiukan liikaa, joten tyydyin vain keittolautaselliseen ravintolassa, mutta se oli kyllä hurjan hyvä, oikein tulinen keitto!) 
Tässä olis kuvia päivältä... 


Illan herkut meren rannalla...
 Päivän ostoksia... 
Tulevina päivinä kuvailemme vielä enemmän! :) Kuvassa on Aneten kamera. Itse olen kuvannut oman blogini kaikki lomakuvat Olympus Pen Lite E-PL5 kameralla & objektiivina on käytetty:  M.Zuiko Di 45mm F1.8 

Hyvää päivänjatkoa jokaiselle! :) 

Tykkää-merkinnät

Kommentit

jennijuuulia,
Voih, olin Alicantessa huhtikuussa ja se paikka vei kyllä mun sydämeni! Niin kaunis paikka puhumattakaan niistä ostosmahdollisuuksista 😉
www.blogger.com/profile/142735442590689936
Iina Koivu,
ei nyt liity mitenkään tähän postaukseen mutta miten olet mainostanut blogiasi sen alkuvaiheessa jotta lukijoita alkoi kertyä? (olennaisesti mitä enemmän lukijoita sitä enemmän motivaatiota!) ja miten olet saanut esim. brandosin yhteistyökumppaniksesi? 😊 kiitos vastauksesta jo etukäteen!
tsekkaa myös minun blogini! =)
www.drivetomysunset.blogspot.fi
www.blogger.com/profile/056314454750187833
Dahlia,
Oi kun on kivoja ja kauniita lomakuvia! 😊
www.blogger.com/profile/156885925225925565
Reetta,
Oijoi, upeita kuvia!! Ihanat nuo teidän samislaukut ♥ Nauttikaa lomasta! 😊
www.blogger.com/profile/102846215624260649
Anonyymi
,
ihania kuvia<33 teillä on varmasti tosi mukavaa siellä 😊) hajosin sille sänkyjutulle aneten blogissa 😃 haha t.lempi
Maria,