shoppailusta

Moikka taas, täällä sitä ollaan vaikka tämän päivän bloggailu menikin valitettavasti vähän myöhälle! Tykkäsin kuitenkin viikonlopun asusta sen verran paljon, että innostuin vielä kuvailemaan lauantaina päällä olleesta kokonaisuudesta muutamia yksityiskohtia! Ehkä viime vuoden parhain ostos on muuten ollut Bossin rannekello josta tykkään ihan valtavasti. Se on jotenkin niin oman tyylinen, enkä enää osaisi olla ilman tuota ranteen koristusta :)
Ja noista Hilfigerin neuleista olen myös tykännyt. Kauluspaitojen kanssa yhdistettynä ne näyttää oikein kivalta ja ovat vielä hyvän tuntuisia päälläkin. Hilfigerin neuleita olen muuten löytänyt hyvällä alennuksella Espanjan alennusmyynneistä, etenkin El Corte Ingles kannattaa pitää mielessä (joka löytyy useista Espanjan kaupungeista esimerkiksi Palma, Alicante, Las Palmas...) jos suuntaa Espanjaan alennuksien aikoihin. El Corte Inglesiä olen aiemminkin suositellut täällä postauksessa, mutta se pysyy vuodesta toiseen yhtenä vakiopaikkana jos vaan satun lähtemään lomalle juuri alejen aikoihin. Kannattaa tosin olla ajoissa, sillä halutuista merkeistä pienet koot (ainakin XS, S) tahtovat usein loppua ensimmäisenä. Siinä säästää kuitenkin ihan hyvin, sillä näitäkin Hilfigerin neuleita olen löytänyt jopa -70% alelapulla varustettuna El Corte Inglesistä ja siellä turistit saavat vielä 10% lisäalennuksen passia näyttämällä.
En mielestäni osta usein uusia vaaatteita (paitsi kirppikseltä) mutta ne mitkä ostan, suosin alennusmyyntejä ja sellaisia vaatteita, jotka kestävät pitkän aikaa hyvänä käytössä. Ja uusia vaatteita ostaessa etsin usein neutraaleja sävyjä, jotka voi yhdistää mahdollisimman monen muun eri vaatteen kanssa. Ei se määrä vaan laatu - pätee mielestäni niin laukkujen, vaatteiden, kenkien.. osalta :)
Ja laitetaan shoppailuvinkit kiertämään kun nyt innostuin tästä aiheesta kirjoittamaan, mikä on sinun paras shoppailuvinkkisi?

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Dahlia,
Minusta sulla on jo hyvä shoppailufilosofia. Itse koetan katsoa, että säännöllisesti vanhaa ulos jota en enää käytä. Uutta tilalle kyllä, laadukasta harkiten. Mutta saatan hullaantua johonkin edullisempaan puseroon tmv. Suon sen itselleni, en usein, mutta välillä. Silloi koen, että jos ns. koko kesän samaa paitaa pidän, niin vaikka se hajoaisikin kesän loppussa, niin parin kympin investointi oli hyvä. Semmoista tasapainottelua kaikki tyyni 😊
xlelamaa.blogspot.fi/
Kauluspaitafiili (stelijä)
,
Tietty määrä kokeilevaa shoppailua ja määrällistä ostamista tarvitaan, että alkaa hahmottaa paremmin omat mieltymykset. Rakastan kauluspaitoja ja ajan myötä on alkanut hahmottua paremmin, minkätyylistä ja tuntuista kangasta haluan paidan olevan, onko se mieluummin yksivärinen vai raidallinen, ja nyt viime aikoina on vielä lisäksi tarkentunut, minkälaiset napit niissä mieluusti pitää olla. Paksut teräväreunaiset helmiäiset, kiitos. 😊