Sienimetsässä

Äiti - paras seura. :)
Tällä viikolla mulla on töitä vaan lauantaina ja sunnuntaina ja yliopistollakaan ei ollut mitään, missä olisi tarvinnut olla paikalla, joten lähdin heti sunnuntaina töiden jälkeen kohti Keski-Suomea viettämään tän arkiviikon kestävää pientä "lomaa" perheen luokse. Myös poikaystäväni lähti viikoksi oman perheensä luokse, kun kerrankin oli tällainen mahdollisuus, ettei oo pakollisia luentoja yms. Oli kyllä niin mukavaa tulla tänne taas!

Eilen tein kouluhommia koko päivän ja illalla katsottiin yhdessä sarjaa. Tänään lähdettiin äidin kanssa heti aamusta etsimään suppilovahveroita ja niitähän löytyi ihan yllättävän hyvin! Oltiin siellä ihan iltapäivään asti ja eväät oli tietysti matkassa, huippupäivä. :) Nyt sisko paistaa parhaillaan lettuja ja tekee omenapaistosta. En lähde täältä mihinkään... :)

 

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Mimmi
,
Mua tavallaan harmittaa, että vanhempani asuvat kanssani samalla paikkakunnalla, niin tulee aina vaan käytyä heillä muutaman tunnin ajan ja sitäkin tapahtuu liian harvoin :/ tuollainen miniloma vanhempien nurkissa kuulostaa niin kivalta, vaikka jo lähemmäs kolmekymppinen olenkin 😃 Onpas sulla muuten todella kaunis äiti, ei epäselvää mistä olet kauneutesi perinyt <3