Siivet kantaa

Kesä lähenee loppuaan, toisiksi viimeinen päivä lähti tänään käyntiin täällä Tampereella (vielä kuumeessa!) ja on aika jättää hyvästit kaupungille. Lauantaina suuntaa Helsinkiin yksiin kuvauksiin ja sunnuntaina perheeni luokse Keski-Suomeen! Viikonlopun aikana pakkaan muuttokuormani kasaan ja maanantain koittaessa muutan minun ja poikaystäväni yhteiseen asuntoon järven rannalle, sekä aloitan kauppakorkean perusopinnot! En voi uskoa tätä todeksi ollenkaan ja parhainta asiaa unohtamatta: perjantaina blogini muuttaa Indiedaysille! 
Välillä jännittää niin paljon kaikki uudet tuulet, etten tiedä miten päin olisin. Hymyilyttää niin paljon, että suupielet kramppaavat ja välillä vierähtää ihan yhtäkkiä muutamat onnen kyyneleetkin. Vaikka tiedän mitä kauppatieteiden opiskelu on, olen asunut aikaisemminkin Jyväskylässä ja kanssani muuttaa ihminen, jonka kanssa olen todella läheinen, jännitän hitusen tätä kaikkea? Hyvällä tavalla kuitenkin ja juuri tämä pieni jännitys muistuttaa minua näistä elämänmuutoksista ja seuraavan askeleen ottamisesta.. On aika lähteä tavoittelemaan uusia unelmia ja niinhän se menee, että haaveet on tehty toteutettaviksi :)
Tässä viime hetken tunnelmia Tampereelta... 

 1. Poikaystävän kanssa ottamassa aurinkoa -jätskin ja hyvän kirjan kera!  2. Kesän lempparikengät, jotka oli monista Converseista huolimatta pakko saada!  3. Kesän eniten käytetty laukku, aina mukana! Rannalla, kuntosalilla, kaupassa...  4. Lempparikirja Voima, johon tulee aika ajoin palattua! Tulee niin hyvä fiilis tosta kirjasta. 

 1.  Hotellissa suihkun raikkaana ja valmistautumassa todella tärkeään tapaamiseen.  2. Kauniin väriset ja upeat kesäkuvat saat Olympus EPL5 kameralla ja todella hienot asukuvat M.Zuiko Di 45mm F1.8 -objektiivilla.  3. Tunnelmallinen iltalenkki yhdessä poikaystävän kanssa.  4.  Wayne's Coffeessa olen kirjoittanut koko viikon blogijutut, ihana paikka Tampereella, herkullista teetä unohtamatta! 

 1.  Tämän päivän asua, olen ottanut varaslähdön syksyyn ja etsinyt lempparihuivin kaulaani!  2. Kuolasin Stokkalla Diorin huulikiiltojen perään.. Päätin, että seuraavalla ulkomaanmatkalla ostan yhden tyttömäisen sävyn Dioria.  3.  Nappasin levyn suklaata mukaan illan leffailtaa varten!  4.  Burberryn huivit ovat todella kauniita, mietin kuumeisesti syitä, minkä takia tarvitsen saman huivin, mutta villaisena? En keksinyt yhtään syytä, mutta muistin, että minun synttärit lähenee pikkuhiljaa. Ja siinähän on syytä kerrakseen! 

 1.  Paikka, jossa istun tälläkin hetkellä.  2.  Ostin muutama päivä sitten kuumeista oloa helpottavan hedelmäisen omenamehun ja kupin rooibos teetä. Kahvilassa blogia tehdessä vierähti ihanasti iltapäivä. 3.  Juhlimassa siskoni Linnean kanssa Indiedays blogiksi pääsyä kakusta nauttien!  4. Valitsemassa illan leffaa. Tänään vietämme Ollin kanssa leffailtaa ja sain vapaat kädet valita illan leffan: Herttuatar. 
Ps. Miten olisi silloin tällöin tämän tyyliset kuvien kera toteutetut kuulumispostaukset? :) 

FOLLOW ME ON FACEBOOK / BLOGLOVIN / BLOGILISTA / INSTAGRAM  @veeramerenhelmi

Tykkää-merkinnät

Kommentit

merenhelmi,
Moikka 😊

Muistaakseni se maksoi 365 euroa, mutta nyt voin olla väärässäkin! 😊 Yli 300 se jokatapauksessa oli 😊 Ja ainakin Tampereen Stokkalla oli noita jäljellä vielä 😊 Uskoisin vahvasti, että on Helsingissäkin! 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167
merenhelmi,
Moikka 😊

Kiitos nätisti kirjoitetusta kommentistasi <3 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167
merenhelmi,
Moi ja kiitos!! <3 <3

Niin on:) Mun lempparikenkiä! 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167
merenhelmi,
merenhelmi,
Moikka Nelli 😊

Kiitos kommentistasi ja mielipiteestäsi ton postausidean suhteen!:)


Haluaisin kaikista mieluiten keltakultasormukset. 😊 Haluaisin keltakultaisen vihkisormuksen sen takia, koska minulla suurin osa muista koruista on kultaa ja näin ollen ne sopisivat hyvin muiden korujen ja esimerkiksi laukkujen yksityiskohtien kanssa. Jos ottaisin jonkun muun kuin keltakultaisen niin kokisin, että se rajoittaisi minua kun kaikki muut korut ovat käytännössä kultaisia. 😊

Ihanaa päivänjatkoa<3 <3 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167
merenhelmi,
Heippa sinullekin ihanus! <3 Kiitos tästä kommentistasi 😊 Sait hymyn huulilleni 😊

Mielestäni Burberryn huivit ovat aivan ihania, Louis Vuittonin huiveista en ole kuullut kaikilta niin hyvää palautetta. Mulberryn talvihuivi ei kestänyt minulla käytössä kovinkaan hyvänä, mutta muut Mulberryn huivit ovat kestäneet tosi hyvin! 😊 Jos tykkäät silkkihuiveista niin Burberryllä on ihania, upeita silkkihuiveja. Mutta toisaalta eri materiaalia oleva olisi ehkä monikäyttöisempi.

oletko etsimässä syksy- vai talvihuivia, sellaista villahuivia? 😊

Kiitos <3 <3
www.blogger.com/profile/015246971550904167
Anonyymi
,
Heippa! Minun kommenttiini et ollut vastannut tai sitten kommentti ei ole tullut edes perille. Eli kyselin olisiko sinulla kiinnostusta lv:n monogram kuosiseen papillon mallin laukkuun, se on hyväkuntoinen ja olisin siitä nyt luopumassa edullisesti. Tulit mieleeni, kun tiedän sinun putävän kyseisestä merkistä aikas paljon 😃
Anonyymi
,
Ehkä se oli poikaystäväsi, jolla o aikomus kosia.....villi veikkaus xD
Anonyymi
,
Kiitos paljon vastauksesta 😊 Tästä oli apua koska sun postausten innoittamana täydellisen laukun metsästys alkaa 😉 Tää on muuten aivan ihana blogi ja sä ite vaikutat ihan mielettömän mukavalta ja hyväsydämiseltä! Itellä nimittäin kokemusta bloggaajista jotka eivät ole niitä ystävällisimpiä...
Mut viel tosi paljo onnee muuttoon ja opiskeluun! 😊 Tuut kyllä pärjäämään 😊
merenhelmi,
Moikka!! 😊

Kiitos viestistäsi <3 Tällä hetkellä haavelistalla on valitettavasti muita laukkuja, vaikka toi laukku on kyllä tosi kaunis! 😊 Tai seuraavana satsauksena taitaa olla Mulberryn Alexa:)
www.blogger.com/profile/015246971550904167