Siivoomista ja terveystietoa

Jooo o, siinähän sitä, tämän päivän ohjelmaa. :) En tiedä onko mahdottomuus ehtiä lukea vielä kolmea kirjaa kahden päivän aikana, mutta yritetään.... Onneks ei jännitä vielä yhtään, se tästä vielä puuttuis. :D
Kirjottaako moni ekaa kertaa nyt keväällä? Vinkkinä, että turha jännitys pois! :) (Vaikka sitä itsekin harrastin etenkin viime syksynä, mutta liiallisesta jännittämisestä ei ole oikeesti apua, ainakaan itselläni ei ollut).

Muistan kun kirjotin psykan viime syksynä ja sain sen paperin eteeni, niin mulle tuli sellainen olo, että "ei oo totta, mihin mä muka osaisin vastata.." Mutta kun hengittää rauhassa ja alkaa silmäilemään vastauksia, aloittaen helpoimmasta päästä. Niin tuleekin yllättäen sellainen olo, että "mä osaan ja pystyn" ja siitä se lähtee. 6 tuntia menee yllättävän nopeasti ja koko aika kannattaa käyttää hyödyksi.

Monet ovat kyselleet, että mikä mun tavoite on terveystiedossa. Tavoitteena voisin pitää, että keskiviikkona pääsen läpi. Uskon, että pystyn parempaan kuin "päästä läpi", mutta kun en laita itselleni niin älyttömiä tavoitteita, voi mennä jopa paremminkin. Saa nähdä!:)

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Anonyymi
,
Eikös sulla pidäkin olla kaikki kirjotettuna jo ens syksyllä, koska kirjottaa saa vaan kolmena kertana?
merenhelmi,
Ens syksynä kirjotan kaikki loput 😊 Vikana kouluvuotena käyn vain puuttuvia kursseja ja nostan mahdollisesti joidenkin kurssien numeroita. 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167