Siivoomista ja terveystietoa

Jooo o, siinähän sitä, tämän päivän ohjelmaa. :) En tiedä onko mahdottomuus ehtiä lukea vielä kolmea kirjaa kahden päivän aikana, mutta yritetään.... Onneks ei jännitä vielä yhtään, se tästä vielä puuttuis. :D
Kirjottaako moni ekaa kertaa nyt keväällä? Vinkkinä, että turha jännitys pois! :) (Vaikka sitä itsekin harrastin etenkin viime syksynä, mutta liiallisesta jännittämisestä ei ole oikeesti apua, ainakaan itselläni ei ollut).

Muistan kun kirjotin psykan viime syksynä ja sain sen paperin eteeni, niin mulle tuli sellainen olo, että "ei oo totta, mihin mä muka osaisin vastata.." Mutta kun hengittää rauhassa ja alkaa silmäilemään vastauksia, aloittaen helpoimmasta päästä. Niin tuleekin yllättäen sellainen olo, että "mä osaan ja pystyn" ja siitä se lähtee. 6 tuntia menee yllättävän nopeasti ja koko aika kannattaa käyttää hyödyksi.

Monet ovat kyselleet, että mikä mun tavoite on terveystiedossa. Tavoitteena voisin pitää, että keskiviikkona pääsen läpi. Uskon, että pystyn parempaan kuin "päästä läpi", mutta kun en laita itselleni niin älyttömiä tavoitteita, voi mennä jopa paremminkin. Saa nähdä!:)

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Anonyymi
,
voiettä tsemppii sulle kirjotuksiin! eikö ota jo lukeminenki koville? mulla ainakin,mäkin kirjoitan terveystiedon 😊 oon jo ihan poikki mutta vielä vaan pitäs jaksaa..ehkä se tästä.
Heidi,
Mä kirjotin viime syksynä terveystiedon. Ei todellakaan haittaa jos ei kaikkia kirjoja kerkeä lukemaan, koska ne kysymykset on sellasia soveltavia, että pärjään aika paljolti vaan pohtimalla 😊 Hyvin se menee! PS. Paljon sait psykasta? 😊 Ite kirjotan psykan nytten.
PPS: niin ja pääsetkö tänä keväänä ylioppilaaksi? 😊
www.blogger.com/profile/056207286906616001
Hetkiä,
Tsemppiä kirjotuksiin Veera! Hyvä ettet jännitä niitä sillä siitä ei kyllä oo apua. Ite panikoin sillon enkussa ja tuntu etten saanu mitään aikaseks koko aikana. Ainakin oot lukenu ahkerasti, joten eiköhän se palkita!

http://khetkia.blogspot.com/
www.blogger.com/profile/089587308165601694
merenhelmi,
ANonyymi:
Heippa 😊 Välillä joo, vähän pitkästyttäväää. Mutta kohta ohite 😊 Joo tsemppiä sinullekin<3!

Heidi:
Joo okei, no hyvä 😊 Kiitos<3 Mä kirjotin C:een ja lähden sen nyt uusimaan. 😊 Onnea kirjotuksiin. En pääse tänä keväänä, mutta ensi jouluna tai ensi keväänä. teen lukion kolmeen ja puoleen vuoteen tai neljään vuoteen. 😊

Hetkiä:
Oi kiitos! Olipas ihana lukea tsemppausviestejä täällä. Niimpä 😊 Joo, jännittämisestä ei ole kuin haittaa, niin ainakin itselleni kävi viime kerralla. Jännitin ja panikoin kauheasti. 😃
Kiitos<3 Saa nähdä miten käy!:)
www.blogger.com/profile/015246971550904167
Anonyymi
,
Eikös sulla pidäkin olla kaikki kirjotettuna jo ens syksyllä, koska kirjottaa saa vaan kolmena kertana?
merenhelmi,
Ens syksynä kirjotan kaikki loput 😊 Vikana kouluvuotena käyn vain puuttuvia kursseja ja nostan mahdollisesti joidenkin kurssien numeroita. 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167