Söpön punaiset posket

Vaikka talvessa on monia hyviä puolia, minun aina yhtä vaikea keksiä niistä yhtäkään.. Mielestäni talvi on yhtä kuin kylmyys, pimeys, huonosti auratut tiet ja niin edelleen. (Enkä tosiaan ole mikään talvi-ihminen!) Kirpeällä pakkasella on joidenkin mielestä sentään yksi hyvä puoli: saa aikaan luonnollisen punan poskille, joka harmi kyllä tai ei, häviää yhtä nopeasti kun on tullutkin! Siksi varaudun laittamaan aina hiukan poskipunaa, pikkuisen. Ja täytyy sanoa, että en ole löytänyt parempaa poskipunaa...
... Kuin tämä Cliniquen poskipuna! (Clinique fresh bloom 01 peony)


- Luonnollinen, raikas ja suloinen väri.

- Saa iholle kauniin hohdon ja hiukan punertavaa sävyä.

- Sävy on mielestäni suht. vaalealle iholle. (Itselläni on aika vaalea iho ja ainakin minun iholleni paremman sävyistä poskipunaa saisi etsiä)

- Sopii mielestäni ihanasti arkimeikkiin, juhliin ehkä liian 'vaisu', koska tämä on aika kuitenkin aika hento iholla, verrattuna muihin poskipuniini.

- Pysyy hyvin iholla! Ei mene millään lailla laikuiksi päivän mittaan, saattaa todella vähän hävitä iholta, mutta suurinosa punasta pysyy hyvin ihon pinnalla.

- Levittyy täydellisesti. (Huonolla sudilla ei levity tasaisesti, mutta esimerkiksi kuvan suti on aivan huippu! Sillä puna levittyy todella kauniisti. Huomasin, että sudillakin on vaikutusta siihen, miten poskipuna suostuu levittymään)

- Ei kuivata ihoa.

- Hirmu riittoisa, ihmettelen välillä, että kuluuko tämä ollenkaan..

- Rasia on suunniteltu huolellisesti, on aivan ihanan näköinen!

- En kerta kaikkiaan itse keksi yhtään miinusta. Joitakin voi häiritä se, että tuotteessa on todella mieto tuoksu, mutta sitä ei helpolla edes huomaa.

- Yksi parhaimmista meikeistäni.
Ps.
Tässä siis meikkihöpinää kun eilen lupailin. :-) Mineraalimeikki -postaus siirtyy valitettavasti, anteeksi siitä rakkaat lukijani! (Äiti on lomamatkalla ja ajattelin, että vertaan mineraalimeikkien toimivuutta kahdelle eri ihotyypille, miten toimii minulla ja miten äidillä) Äiti palaileen Suomeen onneksi ensi viikolla, niin sitten on luvassa kattava mineraalimeikki -postaus! :-)

Tykkää-merkinnät

Kommentit

katri,
kiva postaus taas! mistä oot ostanu sudin & ite poskipunan? 😊
www.blogger.com/profile/152360532261063757
merenhelmi,
Kiitti! :> Toi Elisabeth Arden -suti tuli huutonetistä ostetun paketin mukana ja se oli ihan uusi siis. (Linkki pakettiin: http://veeramerenhelmi.blogspot.com/2010/11/kosmetiikkaa-huutonetista-dior.html)
Poskipuna on muistaakseni tilattu jostakin nettikaupasta. (Teen ensi viikolla muuten postauksen itse hyviksi todetuista nettikaupoista, mistä olen löytänyt merkkikosmetiikkaa todella,todella hyvällä alennuksella!) Mutta nettikauppojen lisäksi, Cliniquen poskipunia myydään ainakin Sokoksella. 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167
mushroomking,
En kauheesti tykkää näist tälläsist "perus"-blogeist, mis o näit meikki- ja vaatejuttui almost koko aja, mut tää on iha jees. Oot nätti ja kuvat o tosi hyvii. (:
www.blogger.com/profile/159453206062636121