Söpöt minituoksut

Mikään ei saa mua niin raivon partaalle kun nettiyhteyden katkeamin juuri silloin kun on jotain tärkeää kesken.. Mutta onneks on edes suklaata ja intoa alottaa aina uudelleen. Tänään kuvasin mun ihanan minihajuvesi -kokoelman. Ensimmäisen sain ehkä vuos sitten ja siitä asti oon näitä keräillyt. En sillä, että niitä käyttäisin (koska minihajuvesissä tuoksu ei ole samaa luokkaa kuin normaaleissa hajuvesissä), vaan ihan koristeeksi nämä on olen itselleen haalinut. :) Ovat mielestäni ihanan kauniita koristeita vaikkapa hyllyllä tai mariscoolissa, tykkään!

Mun lempparit: Escada, Versace sekä MaxMara. Versasen hajuvedestä on itselläni myös isompi hajuvesi, se onkin suosikkini! :) 
Näitä löytyy myös, tulee kerättyä aina millon mistäkin.. Niissä tuoksu pysyy hyvin jonkin aikaa, mutta eipä niitä useesti tule kuitenkaan käytettyä. Ihan hyviä siinä mielessä, että voi pyytää tällaisen testerin käyttöön, ennen kun päättää ostaa isomman hajuveden kyseisestä tuoksusta. :) 

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Anna,
Pienissä hajuvesipulloissa on se hyvä puoli, että se tuoksu pysyy semmosena raikkaana ja hyvänä (: Isommissa pulloissa voi käydä niin että tuoksu muuttuu, jos esim alistuu auringonvalolle.
www.blogger.com/profile/022055127244576910
merenhelmi,
Aijaa, mulla on mennyt just toistepäin, että isommissa pysyy paremmin se tuoksu hyvänä 😊 Mutta luulen, että se saattaa johtua siitä, että mulla on noi pikku hajuvedet niin kauan pyöriny 😃, että väkisinkään niissä se tuoksu ei pysy entisellään, vaan alkaa laimeneen, kun on ollut koristeena niin kauan.
Mutta nii se tuoksu muuttuu kyllä tosi nopeesti jos on esim. ikkunan lähellä mihin paistaa aurinko. Pitää aina olla nii varovainen ku helposti niihin paistaa aurinko. 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167
Anna,
Niin joo aivan 😃. Jep ja mä pidän joskus kesäsin ja keväällä kun auringon valo tulvii sisälle niin noi hajuvedet niissä alkuperäislaatikoissaan (:
www.blogger.com/profile/022055127244576910
merenhelmi,
Joo, hyvä idea. 😊 kun tosiaan aurinko ei tee niille mitää hyvää. 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167