SPOT-A-SHOP - aletuotteet koottuna yhteen paikkaan

Mun tulee ostettua melko harvoin esimerkiksi vaatteita täyteen hintaan ja odottelinkin usein, että jostain haluamastani vaatteesta tulisi edes pieni alennus ennen sen tilaamista. Näin voi kuitenkin säästää paljonkin rahaa esimerkiksi vuositasolla ja tuohan kieltämättä alennusmyynneissä shoppailu aina ihan eri fiiliksen kuin täyteen hintaan esimerkiksi juuri vaatteiden tai asusteiden ostaminen. On toki brändejä, joiden tuotteita ei käytännössä koskaan saa alennuksella ja ne olenkin sitten ihan valmis hankkimaan täyteen hintaan, mutta ne tuotteet, jotka on mahdollista ostaa edes pienellä alennuksella, ihan mielelläni näin kuluttajana niin teen! :) Täytyy muuten myöntää, että tässä kaikkien kiireiden keskellä mun tulee nykyään shoppailtua pääosin verkkokaupoissa. Se on niin helppoa ja nopeaa. Omalla koneella voi kaikessa rauhassa näpytellä tuotteet ostoskoriin, ilman meteliä ja tungosta.
Nyt viime aikoina olen alkanut käyttämään aktiivisesti SPOT-A-SHOP.fi palvelua aina kun etsin jotain, mitä tarvitsen ja täytyy sanoa, että kyseisen palvelun käyttäminen säästää rahan lisäksi aikaa ja vaivaa ihan yllättävän paljon. Kyseessä on suomalainen startup-yritys, joka kokoaa suosituimpien kansainvälisten muotiverkkokauppojen kaikki muodin aletuotteet ja urheiluvaatteet yhteen paikkaan. Mukana on globaalisti yli 400 000 aletuotetta. Suomessa on mukana lähes 40 vaateverkkokauppaa, kuten Zalando, Asos, Ellos, Nelly, Boozt, Caliroots, Sportamore, Stadium Outlet, Mytheresa ja Spartoo. Vaikka nettishoppailu mukavaa onkin, itselläni ei useinkaan oo aikaa selailla verkkokauppoja määräänsä kauempaa läpi. Niinpä se, että useiden kauppojen alennustuotteiden valikoima näkyy yhdessä paikassa yhdellä kertaa, helpottaa ja nopeuttaa tuotteiden selaamista ja ylipäätään koko ostaprosessia hyvinkin paljon. Palvelun idea on siis sama kuin vertaillessa esimerkiksi hotelleja ja lentoja Momondosta.
SPOT-A-SHOPin käyttäminen on helppoa. Palvelussa pystyy esimerkiksi valitsemaan jonkin tietyn tuoteryhmän kuten talvitakit ja selailemaan kyseisen tuoteryhmän sisällä olevia tuotteita. On myös mahdollista tehdä tarkempia hakukriteereitä kuten selailla tuotteita tietyn hintahaarukan, alennusprosentin, koon, merkin, kaupan, värin yms. perusteella. Sivuston kaikki myynnissä olevat tuotteet ovat siis alennuksessa. Itse ostaminen tapahtuu käytännössä niin, että klikkaan SPOT-A-SHOPissa sitä tuotetta minkä olen kiinnostunut hankkimaan ja SPOT-A-SHOP ohjaa minut suoraan siihen verkkokauppaan, jossa kyseinen esimerkiksi vaate/asuste on myynnissä. Maksaminen tapahtuu sen verkkokaupan kautta, jossa tuote on alunperin myynnissä kuten esimerkiksi Zalandolla.
Itse tilasin SPOT-A-SHOPin kautta kuvissa näkyvän Benettonin harmaan takin, Snö Öf Sweden korvikset, kiiltonahkanilkkurit ja harmaan talvihuivin. Kaikista tykkään kovasti, mutta erityisesti noi kiiltonahkanilkkurit ovat mielestäni todella upeat! Kyseiset kengät oli mulla jalassa ensimmäistä kertaa viime viikon Tukholman lomalla ja täytyy sanoa, että melko korkeista koroista huolimatta noilla oli ihan yllättävän hyvä kävellä. Ne tuntuivat jalassa myös tukevilta. Harmaata siistiä takkia olen etsinyt talveksi. Tosta Benettonin harmaasta takista on nyt tullut yksi mun lemppareista ja käytänkin sitä lähes päivittäin! Siisti malli ja laadukkaan oloista materiaalia sekä kaunis väri. Uusien korviksien ostamista olen myös miettinyt kun helmikorviksia tulee lähes aina käytettyä... Noi Snö of Sweden -korvikset sopivat arkeen ja juhlaan sekä ovat tarpeeksi niin sanotusti hillityt omaan makuuni. Ja vaikka kaikki näistä tuotteista ovatkin aletuotteita, muodin nopea syklisyys takaa sen, että SPOT-A-SHOP sivustolla on jatkuvasti ajankohtaisia ja uusia vaatteita sekä asusteita myynnissä. Vaikka esimerkiksi opiskelijabudjetilla ei voisikaan kauheasti shoppailla tai ostaa kovin kalliita tuotteita, voi kyseiseltä sivustolta löytää tosi kivoja vaatteita jopa -60% ja -70% -alennuksella, jolloin niiden hinnaksi ei jää alennuksen jälkeen paljoakaan.

Vinkkinä muuten, että sivustolla voi asettaa tietylle merkille tai tuotteelle alevahdin. Se ilmoittaa sähköpostin välityksellä heti kun haluamiasi tuotteita tulee lisää alennukseen. Tämä säästää aikaa kun verkkokaupan valikoimaa ei tarvitse käydä joka päivä läpi.
Tutustukaa ihmeessä kyseiseen sivustoon jos se ei ole vielä tuttu. Etenkin nyt joulun jälkeen kun monissa verkkokaupoissa on kattavat alennusmyynnit meneillään, kannattaa SPOT-A-SHOP ottaa käyttöön. Se helpottaa huomattavasti alennusmyynnissä olevien tuotteiden selaamista, edullisimpien aletuotteiden löytämistä jne. SPOT-A-SHOP sivuille pääset halutessasi tästä ja uutiskirjeen pystyt tilaamaan tämän linkin kautta. Kun tilaat uutiskirjeen, saat tietää ensimmäisenä eri kauppojen ALE-myyntien alkamisesta ja parhaista alennuksista.

*Yhteistyössä SPOT-A-SHOP

Tykkää-merkinnät