Stokke Trailz vaunut

Vaunuista ja turvakaukalosta sekä ylipäätään vauvan tarvikkeista on toivottu postauksia. Lupailinkin täällä, että teen postausta mihin vaunuihin päädyttiin. Meillä on siis Stokke Trailz yhdistelmävaunut terrain-pyörillä. Turvakaukalon suhteen päädyttiin saman merkin turvakaukaloon, kun sen saa kätevästi yhdistettyä runkoon. Ratasosaa ei hankittu vielä, koska meillä ei oo kovin paljoa säilytystilaa ja tolla vaunukopalla kuitenkin pärjää vielä aika pitkään. :) Hankitaan se ratasosa sitten, kun sitä tarvitsee.

Näistä vaunuista olin kuullut hyvää palautetta ystäviltäni ja tutuiltani. Ja kyllähän nää tosi hyvältä ja laadukkailta vaikuttaa. Ovat tukevat, mutta kuitenkin näppärän tuntuiset ja liikkuvat kevyesti. Olli on mua aika paljon pidempi ja näiden työntöaisaa on onneks tosi helppo säätää meille molemmille sopivaksi. Säätövaraa on myös hyvin!

Ennen näiden tilaamista pohdin kennorenkaiden (classic) ja ilmakumirenkaiden (terrain) väliltä, päätyen kuitenkin jälkimmäisiin. Syy siihen oli oikeastaan se, että terrain-renkaisiin ei pitäisi tarttua lumi niin kovasti kiinni kuin kennoihin. Miinuksena terrain-renkaissa on kuitenkin se, että ne voivat puhjeta ja voi olla, että niitä täytyy aina välillä pumpata. Oon lukenut, että terrain-renkaiden kyyti pitäisi kuitenkin olla ehkä vähän ns. pehmeämpi. Molemmissa on siis puolensa.

Mutta ei mee enää kauaa vaunulenkkeihin, hurjaa miten nopeesti tää aika menee!

Ps. Uudet verhot onkin vähän liian pitkät, ne lähtee siskolleni ompeluun. 

Tykkää-merkinnät

Kommentit