Suhde, jonka luulin kestävän

Hypätääs jälleen suhdeasioihin! Ei kuitenkaan minun ja poikaystäväni tällä erää, vaan puhelimen - sen toisen rakkaan elämänkumppanin.
Pääsimme äidin kanssa Indiedaysin järjestämään Lumia Sonera kampanjaan, jossa saimme viettää rentouttavan viikonlopun Oulun Eden kylpylähotellissa. Sinä viikonloppuna tehtävänä oli kuvata paljon ja nauttia elämästä, mikä olisikaan tämän ihanampaa. Sain ensimmäistä kertaa kokeiluun Lumia 1020 puhelimen ja sille tielle jäin.
Vuosi takaperin aloin säästämään Iphone 4s puhelinta varten, sillä Iphone oli se pitkäaikainen haaveeni. En olisi silloin uskonut sen päivän koittavan, että meidän tiet vielä todella erkanee. Siihen tuttuun ja turvalliseen oli jotenkin tottunut ja yhtäkkiä eteeni hyppää Lumia 1020 - jotain aivan uutta. En helposti hyppää suhteesta toiseen, mutta Lumia 1020 (ja sen laadukas, paras älypuhelimien kamera) vain veivät jalat altani! Huomasin, että Lumia 1020 on se parempi vaihtoehto minulle esimerkiksi sen laadukkaan kameransa ansiosta. Tuntuu tosi hienolta kun puhelimella saa niin tarkkoja ja hienoja kuvia, joita on ilo jakaa esimerkiksi blogissa tai instagramissa.
Toinen päivä Oulun Eden kylpylähotellissa alkoi tosiaan loistavasti aamupalalla, joka onkin se paras asia hotelliyöpymisessä.
Mieltä rauhoitti ja ihon parempaan kuntoon sai kosteuttava merivesihelmihoito.
Herkullisen aamupalan, kasvohoidon, sekä monien tuntien hyörysaunassa istumisen jälkeen valmistauduimme iltaa varten..
Lumia 1020 navigaattori ohjasi meidät kätevästi perille!
Lähdimme nimittäin Oulun kaupungin teatteriin katsomaan Lovesong esitystä. En ollut koskaan aikaisemmin käynyt teatterissa, mutta kerta ei varmasti jäänyt viimeiseksi! En liioittele yhtään jos sanon sen olleeni elämän yksi hienoimmista hetkistä. Eläydyin esitykseen ihan täydellisesti ja unohdin kertakaikkiaan kaiken muun! Se vei täysin mukanaan ja herätti paljon ajatuksia parisuhteesta ja siihen liittyvistä asioista. Ikimuistoinen, ihana kokemus: rakkaustarina alusta ja lopusta.
Meille oli varattuna pöytä valmiiksi ja täytyy sanoa, etten ole koskaan juonut yhtä hyvää ja herkullista kahvia kuin Oulun kaupunginteatterissa. Samaa mieltä oli myös äitini. Kattaus oli kivasti laitettu ja herkut olivat myös suosittelemisen arvoisia.
Liittymänä minulla oli käytössä Sonera Sopiva liittymä, joka toimii muuten Suomen lisäksi myös Pohjolan ja Baltian alueilla (sisältäen myös netin käytön ja multimediapalvelut). Lisätietoa Lumia 1020 puhelimesta ja Sonera Sopiva liittymästä löydät täältä.
Ja loppuun vielä kilpailu teille lukijoille!
Osallistu kilpailuun kirjoittamalla postauksen lopussa olevaan kenttään vastauksesi kysymykseen: "Missä minä olen?" Vinkkinä teille on allaoleva kuva. Voitte voittaa Nokian kannettavan USB-yleislaturin, josta esimerkiksi äitini on kirjoittanut enemmän blogiinsa - kurkatkaa postaus täältä. Itse laturia käyttäneenä olen todennut sen olevan tosi kätevä lisäosa! Kyseessä on siis kannettava yleislaturi, jolla voit ladata puhelimeesi lisävirtaa kätevästi -vaikka keskellä marjametsää.
[formidable id=6]

Tykkää-merkinnät

Kommentit

merenhelmi
,
Hei!

Tottakai muistan sinut kaunokainen! <3 Kiitos kun tulit kirjoittamaan minulle kommentin ja piristämään aamua 😊 Meen heti kurkkaamaan! 😊

Mukavaa päivänjatkoa ja ihanaa syksyä 😊
merenhelmi
,
Oi kiitos ! <3 😊

Välillä olen pessyt shampoolla ja välillä kananmunalla! 😊
merenhelmi
IP: 82.99.3.229