Suloinen talvitakki

Heippa! Olen lupaillut vilauttaa teille kuvaa uudesta talvitakistani. Mielestäni se on aivan äärettömän kaunis! Tämä takki on Katriinan kaupalta ja se on  Globe Hope merkkinen, maailman ihanin. Hyvää kannattaa odottaa -olen ihan kaikessa tätä mieltä- ja talvitakin etsinnän suhteen minulla ei ollut mikään kiire. Tiesin, että se päivä koittaa kun eteeni ilmestyy täydellinen takki. Ja näinhän siinä kävi. 
Vinkkinä muuten teille lukijoille, että huomenna Katriinan Varikon kaupalla on Globe Hope vaatteita jopa -70% alennuksella! Alennuksessa on myös esimerkiksi todella suloisia ja ihania Globe Hope laukkuja ja pussukoita. Kannattaa käydä kurkkaamassa. :) Nyt hyvät yöt, mä lähden saunaan lämmittelemään.


Tykkää-merkinnät

Kommentit

merenhelmi,
Kiitoksia <3 Tykkään kyllä tummansinisestä. Miksen ole aikaisemmin hoksannut niin kaunista sävyä ja käyttänyt enemmän sen värisiä vaatteita.. Haluan tulevaisuudessa täyttää vaatekaappini tummansiniselle, ainakin raivata tilaa sen värisille vaatteille enemmän.

Niimpä. 😊 Kyllä kannatti.. En halunnut ostaa mitään sellaista, minkä kohdalla minusta ei tuntunut siltä, että takki olisi ollut "oma". Tämä tuntuu omalta ja ihanalta. Tästä tykkään. 😊

www.blogger.com/profile/015246971550904167
merenhelmi,
Haluan kirjoittaa vielä tämän...

En väheksy millään tavalla valkolakkia, en tietenkään. Haluan heittää sen mereen, enkä laittaa päähäni, koska heittäessäni valkolakin aaltojen matkaan se on ikään kuin symboloi sitä, että haluan heittäytyä elämälle ja "antaa kohtalon kuljettaa". 😊 Se olisi minulle merkittävämpää. 😊

www.blogger.com/profile/015246971550904167
IP: 82.99.3.229