Sunday

Moi! Tässäpä hiukan päivän kuulumisia.. :) Päivä hujahti töissä ja kirjaimellisesti hujahti :D Aika meni ihan älyttömän nopeesti, oli tekemistä ja tosi mukavaa. Töiden jälkeen kiertelin vähän kaupassa, koska oon oikeesti luonnonjogurtin suurkuluttaja ja kukaan muu ei yleensä muista ostaa sitä kaupasta, kuin minä.. Niin sitä pitää aina hakea. Mukaan lähti myös ananasta, mitä voi illaks pilkkoa kuppiin, ja mulla ja Anetelle karkkia :)


Illalla isä oli tehnyt hyvää ruokaa, josta siskoni Lempi taisi napata kuvaa, minä otin jälkiruuasta.. Jossa on kuohukermaa, rahkaa, persikoita, päällä paahdettuja mantelilastuja ja suklaarouhetta. Nam!! Jos joku haluaa tarkempaa ohjetta, niin laittakaa viestiä :)
Ei hitto.. Mulla on lukeminen edessä tänä iltana... En oo ikinä valmistautunut näin heikosti enkun kokeeseen. Tällä hetkellä nimittäin 30 sivua kielioppia harjottelematta plus kauheesti sanoja. Huomenna mennään tuurilla. Ja pääasia tällä kertaa, että pääsen läpi. Siihen pyrin nyt ja siinäkin tekemistä. :DKivaa iltaa :)<3

Tykkää-merkinnät

Kommentit

KRIS,
Ota rennosti vaan ja stresaa ensi vuoden puolella sitten jos haluat uusia tuota koetta 😊 <3
www.blogger.com/profile/153990477686851067
Linda
,
Mullakin on huomenna enkun koe, vielä se joku "ympäristöenkku" vai mikä ikinä onkaan sen oikea nimi 😃
Mutta juu kivasti on mullakin kaikki vielä lukematta 😟
Anonyymi
,
hei mitä oot saanu yleensä arvosanoiks enkusta? :> TSEMPPIÄ, HYVIN SE MENEE!