Sunnuntai-ilta

Lupailin tänään kuvaa siitä hyvästä kasviskeitosta, joka oli tänään sellerisosekeittoa. Mä tykkään tosi paljon kasvisruuista ja liharuokia tulee syötyä todella, todella harvoin. Pyrinkin pääsemään lihasta kokonaan eroon.. :)

En tehnyt keittoa tällä(kään) kertaa itse vaan keittiössä toimi äiti. Ohje löytyy siis yhdellä klikkauksella, täältä.

Sellerisosekeiton päälle laitoin raejuustoa, ituja sekä ruohosipulisilppua.Nyt on just menossa terveystiedon lukemisessa mielenkiintoinen aihe, nimittäin alkoholin terveyshaitat. Moni varmaankaan ei tule ajatelleeksi, kuinka paljon esimerkiksi alkoholin käytöllä ja tupakoinnilla on vaikutusta terveyteen. (Riippuu tietenkin esimerkiks alkoholin käytön määrästä jne. mutta kuitenkin..) Nyt siis lukemaan ja kertailemaan terveystietoa loppuillaksi :)

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Anonyymi
,
kyllä sen kaikki tietää et ne on terveydelle haitaks. mutta mikäpä ei nykyään ois terveydelle haitaks?
Anonyymi
,
Miksi haluat päästä lihan syönnistä kokonaan eroon? 😊 Kyllähän liha kuitenki on terveellistä ja terveydenki kannalta välttämätöntä (?) ellei sitä sitten korvaa jollain muulla.
merenhelmi,
Anonyymi:
Varmasti tietää 😊 Mutta itse en olisi uskonut, kuinka moneen eri sairauteen esimerkiks alkoholin käytöllä tai tupakoinnilla on yhteyttä.

Anonyymi:
Proteiinia saa myös kasvikunnan tuotteista (herneistä, pavuista, pähkinöistä), mutta eläinkunnan tuotteissa on myös elimistölle tärkeitä aminohappoja. Välttämättömiä proteiineja on eläinkunnan tuotteista esimerkiksi maitotuotteissa ja kananmunassa. Joten voin hyvin korvata lihan jollain muulla. 😊 Siihen, että en haluaisi syödä lihaa ollenkaan on monia syitä. Voin joskus tehdä niistä syistä vaikka oman postauksen.
www.blogger.com/profile/015246971550904167