Sunnuntaiaamu

Käytiin eilen vähän tanssimassa ja tänään meinaan lukea vaan sen verran kun ehdin ja jaksan. On aina niin hauska lähteä viikonloppuna käymään jossakin, mutta sitten jos menee neljän tai viidenkin aikaan nukkumaan, niin seuraavana päivänä on aika väsynyt olo.. Ajattelinkin, että nyt seuraavat pari viikkoa aion liikkua kunnolla, syödä terveellisesti ja hyvin ja nukkua kunnon yöunet! Panostaa noihin kaikkiin,niin jaksaa kirjotuksetkin ym. paremmin. Voi kun olis se päivä kun lukio on käyty.

Meen tästä syömään, vien koiran pihalle, jonka jälkeen palailen blogiin sen asukuvan merkeissä (mikä piti laittaa jo eilen) Jäi sitten kuvaamatta.. Mutta tänään sitä asua!:)

Mitä teillä on suunnitelmissa sunnuntaille? :)

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Anonyymi
,
ootko ollu yhtäkään viikonloppua kotona sen jälkeen kun täytit 18? 😃 vaikutit niin 'erilaiselta' ennen sitä, et juonu koskaan tai bilettäny ja nyt tuntuu että oot joka viikonloppu tanssimassa. ja juoma kädessä.
merenhelmi,
Anonyymi:
Ennen 18 ikää en tietenkään ollut missään bilettämässä, kun en päässyt baareihin. Joten kiltisti olen odottanut sitä, että täytän 18. Niin eiköhän se ole aika luonnollinen raja, että kun on 18 täyttänyt niin käy bilettämässä jos siltä tuntuu ja ottaa mahdollisesti juoman tai pari, onhan se nyt täysin laillistakin.

Mielestäni se ei tee minusta sen erilaisempaa jos käyn baareissa. 😊 Ja tarkennan hieman kommenttiasi, juoma ei ole ollut aina kädessä.
www.blogger.com/profile/015246971550904167