Sunnuntaimeikki

Päivä on mennyt mukavissa ja rennoissa tunnelmissa, ollaan vietetty aikaa Lempisiskoni, Aneten ja äidin kanssa ja valmisteltu voisin jo sanoa, että koko päivän yhtä todella mukavaa hommaa, mistä saatte kuulla huomenissa lisää! ;) 
Tänään kokeilin blogini kautta saatua Maybelline Master Smoky rajauskynää, joka osottautui mielestäni hyväksi tuotteeksi, yllätyin miten helposti ja kätevästi kynällä sai tehtyä rajaukset. Lupaan tehdä näistä Master Smoky kynistä tarkempaa arvostelua tuonnenpana kun vain ehdin. Yleensä sunnuntaipäiviä en kulje meikit kasvoilla, vaan korkeintaan käytän bb-voidetta tai kosteusvoidetta, tänään tein erilaisia meikkejä ja kokeilin monia uutuustuotteita. Tällainen meikki syntyi kädenkäänteessä... :) 
Lainasin Anettemurun kelloa.<3 Keksin muuten Anetelle niin ihanan lahjan, voi kun odotan sitä päivää kun hän saa lahjan käsiinsä! Malta odottaa ihanus;) Lahjassa saattaa mennä hetki.. 

Ja hiukan kuulumisia.... Minun liikuntaohjelmani ei ole toteutunut niin hyvin olisi voinut... ja se harmittaa minua todella kovasti! Niin kuin äiti aamulla sanoi, kaikkeen ei voi revetä.. :D On niin vaikea keskittyä moneen eri asiaan, mutta täytyy vain hyväksyä se tosiasia, että aivan kaikkea ei voi saada vaikka haluaisikin. Aion kuitenkin repiä aikaa liikkumiseen vaikka sitten yöunista, lenkkeily, uinti ja kuntosali ovat mieluisimpia minulle! Lähdenkin ihan pian pitkälle iltalenkille raikkaaseen ilmaan. Mä oon niiiin iloinen kun lumet ovat poissa, ainakin hetkeksi!! Huomenna minulla alkaa koulussa myös uusi jakso, oikeastaan viimeinen jakso tuolla koululla.. :) Sitten alkaa uusi elämä. :)


PS! Pahoittelen kun olen vastannut vähän viiveellä teidän laittamiinne kommenteihin, mutta vastaan kyllä kaikkiin kommentteihin! :)

Tykkää-merkinnät