Sunnuntaimeikki

Päivä on mennyt mukavissa ja rennoissa tunnelmissa, ollaan vietetty aikaa Lempisiskoni, Aneten ja äidin kanssa ja valmisteltu voisin jo sanoa, että koko päivän yhtä todella mukavaa hommaa, mistä saatte kuulla huomenissa lisää! ;) 
Tänään kokeilin blogini kautta saatua Maybelline Master Smoky rajauskynää, joka osottautui mielestäni hyväksi tuotteeksi, yllätyin miten helposti ja kätevästi kynällä sai tehtyä rajaukset. Lupaan tehdä näistä Master Smoky kynistä tarkempaa arvostelua tuonnenpana kun vain ehdin. Yleensä sunnuntaipäiviä en kulje meikit kasvoilla, vaan korkeintaan käytän bb-voidetta tai kosteusvoidetta, tänään tein erilaisia meikkejä ja kokeilin monia uutuustuotteita. Tällainen meikki syntyi kädenkäänteessä... :) 
Lainasin Anettemurun kelloa.<3 Keksin muuten Anetelle niin ihanan lahjan, voi kun odotan sitä päivää kun hän saa lahjan käsiinsä! Malta odottaa ihanus;) Lahjassa saattaa mennä hetki.. 

Ja hiukan kuulumisia.... Minun liikuntaohjelmani ei ole toteutunut niin hyvin olisi voinut... ja se harmittaa minua todella kovasti! Niin kuin äiti aamulla sanoi, kaikkeen ei voi revetä.. :D On niin vaikea keskittyä moneen eri asiaan, mutta täytyy vain hyväksyä se tosiasia, että aivan kaikkea ei voi saada vaikka haluaisikin. Aion kuitenkin repiä aikaa liikkumiseen vaikka sitten yöunista, lenkkeily, uinti ja kuntosali ovat mieluisimpia minulle! Lähdenkin ihan pian pitkälle iltalenkille raikkaaseen ilmaan. Mä oon niiiin iloinen kun lumet ovat poissa, ainakin hetkeksi!! Huomenna minulla alkaa koulussa myös uusi jakso, oikeastaan viimeinen jakso tuolla koululla.. :) Sitten alkaa uusi elämä. :)


PS! Pahoittelen kun olen vastannut vähän viiveellä teidän laittamiinne kommenteihin, mutta vastaan kyllä kaikkiin kommentteihin! :)

Tykkää-merkinnät

Kommentit

merenhelmi,
Olen ollut monia, monia kertoja baarissa. 😃 En usko, että löytäisin baarista ihmisen, kenen kanssa haluaisin seurustella. Tai mistä sitä ikinä tietää. 😊 Tarkoitan ennemminkin sitä, että en ole koskaan lähtenyt baariin etsimään ketään. En tosiaankaan. Jos lähdetään baariin, mennään tyttöporukalla tanssimaan ja viettämään mukavaa iltaa tyttöjen kanssa. 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167
merenhelmi,
:)

Kiitos illan piristyksestä J! Ja kiitos kehuista. 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167
Anonyymi
,
Aivan ihana toi kello kyllä! <3 passaa niin hyvin sun käteen! 😉
Anonyymi
,
mitä tuotteita huulissa ? 😊) tosi kaunis olet !!
Anonyymi
,
mikset vastannu tähä?:(
merenhelmi,
Moikka 😊 Minulla on Lumenen vaaleanpunaista huulikiiltoa, josta on postausta löytyy täältä:

http://veeramerenhelmi.blogspot.fi/2012/06/lumene-wild-rose.html

voi kiitos sinulle ihana lukija. 😊<3
www.blogger.com/profile/015246971550904167
merenhelmi,
Eikun nyt pitää kyllä korjata!! Noissa kuvissa minulla onkin:

Clarins huulikiiltoa, sävyä 04. Mielestäni sitä ei ole enää myynnissä jos oikein muistan. 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167
merenhelmi,
Kiitos Aneten puolesta. Minunkin mielestäni se on kivannäköinen kello ja käy hyvin juuri arkeen. On myös ihanan värinen. Kiitos 😊 <3
www.blogger.com/profile/015246971550904167
merenhelmi,
Niin on 😊 Aijaa, ihanaa. Uskon! 😊 Saitko samanlaisen kellon?:)
www.blogger.com/profile/015246971550904167
merenhelmi,
Moikka 😊

Oho! Suuret pahoittelut, tämä jäi jotenkin välistä. 😲 Mutta tottakai vastaan tähän! 😊 Sori kun vastaus tulee hiukan myöhässä.

Siitä on aika pitkä aika kun aloitin pesemään hiuksiani kananmunalla, mutta muistaakseni siinä meni kuukaudesta - kahteen kuukauteen. Tosin hiukseni olivat aika huonossa kunnossa silloin kun aloitin pesemään hiuksiani kananmunalla, joten siihen saattoi mennä senkin takia niin pitkään. Mutta se varmasti vähän riippuu. Ja kaikilla se ei välttämättä tehoa, mutta itse ainakin huomasin muutosta parempaan päin silloin. 😊 Hiukset tuntuivat vahvistuvan ja olivat pehmeät. Toivottavasti se toimii sinullakin ja hiukset menevät parempaan kuntoon. Kerro sitten miten kävi!:) Oikein ihanaa iltaa ja kiva kun kommentoit! 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167