Sunnuntain asua

Moikka! <3 Eilen pyöräilin yhden ystäväni luona käymään illalla ja oli tosi pimeetä. Ihan pelotti pyöräillä :D Ajattelin oikaista hiukan ja pyöräillä sellaiselta hiekkatieltä, jossa ei ollut edes katuvaloja.. Oli niin pimeetä, että oli jopa vaikeeta ajaa pyörällä, aina hätkähdin kun ajoin johonkin kuoppaan mitä en nähnyt. Oli taas  järkevä valinta oikaista.. Mutta oli kieltämättä tosi kaunis tähtitaivas ja niin iso ja kirkas täysikuu, etten oo ikinä nähnyt. :)
Tässä päivän asua.. Tänään ollaan otettu hiukan kuvia tossa ulkona, syöty ja meikkailtu. :)  Ihana vapaapäivä. Nyt Aneten kanssa istuskellaan koneella ja kohta vois mennä hakemaa vaikka ison salaattiannoksen.

Nilkkurit Spirit
Housut Vero Moda
Paita H&M
Laukku Lv
Kello Guess

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Milja,
Oot kaunis niin kuin aina.

Vaikutat tosi ihanalle aina sun blogissa.Muistelin vanhoja ja muistin että oot oikeastikkin tosi symppis.En sua sen kummemmin tunne,mutta muistan että sanoit jotain tosi kivaa mulle joskus kauan aikaa sitten Hetan bileissä ja olin ihan onnessani sen jälkeen. Täytyy tarjota sulle joskus limppari meidän paikallisessa jos ei muuta.Pysy aina tollasena hyvänmielen-ihmisenä! 😊

-Milja http://mylifeasmilja.blogspot.com/
www.blogger.com/profile/168253665455685300
KRIS,
Voi kun ihana asu:) Sä kyllä osaat pukeutua kauniisti 😊
www.blogger.com/profile/153990477686851067
merenhelmi,
Milja:
Kiitoksia paljon Milja, olipas ilahduttava kommentti 😊 Sinäkin vaikutat ihanalta ihmiseltä, olenkin seuraillut blogiasi innolla ja ollut aina sitä mieltä, että pukeudut niin tyylikkäästi ja olet hurjan kaunis. Kiitti vielä, olisi kyllä kiva jutella kanssasi joskus!:)

KRIS:
Veera kiittää 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167