sunnuntain kuulumiset

Mukava sunnuntai takana! Aamulla nukuttiin vähän pidempään ja juotiin aamukahvit rauhassa, jonka jälkeen siivottiin koti kun viikolla ei keretty kunnolla siivoamaan. Siitä lähdettiin sitten kuvailemaan rantaan sekä hakemaan Ikeasta kynttilöitä, uusia kasveja ja säilytyslaatikoita vaatekaappiin. Iltapäivällä käytiin kahvilla ja syömässä sekä kierreltiin vähän vaatekaupoissa. Illalla taas kävin tekemässä jalkatreenin ja saunoin Fressillä. Tällä viikolla onkin tullut liikuttua melko paljon ja eron olossa huomaa kyllä heti kun on lisännyt treenien määrää! :) Huomenna sitten takaisin yliopistolle, mutta ennen nukkumaanmenoa laitan vielä kynttilät palamaan, teen vihersmoothieta, sekä uppoudun hetkeksi hyvän kirjan pariin. Huomiseen!

Ps. Jos teillä on blogipostaustoiveita, laittakaa niitä ihmeessä kommenttikenttään. Kiitos! Olisi kiva kuulla mitä postauksia toivoisitte enemmän. :)

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Anonymous
,
Toivoisin monipuolisempia ja ehkä hieman kattavampiakin postauksia, tässä ehdotuksia: - Ravintojutut kiinnostaisi, esim ruokapvkirjat tai reseptivinkit - Meikkipostaukset, jos joskus kokeilet jotain erilaista meikkiä. Myös meikkisuositukset tai pitkään käyttämäsi kosmetiikan luottotuotteet - Miten ja miksi olet päätynyt nykyiseen ruokavalioosi ja millainen se on - Postaus lempibiiseistäsi - Postaus suosikkisarjoistasi - Treenisi sisältö - Julkaisemattomia kuvia matkoiltasi - Kysymyspostaus - Postaus siitä mitä mieltä olet lihan ja eläinperäisten tuotteiden käytöstä ruokavaliossa, vaatteissa ja asusteissa (ellet sitten halua olla ottamatta tämän tapaisiin asioihin kantaa blogissasi) - Omat suosikkiblogisi - Yliopisto-opiskelu
merenhelmi
,
Jes mahtavaa! Kiitos todella paljon! 😊 Tältä listalta alan siis toiveita toteuttamaan! Kiitos 😊
Myy
,
Mua kiinnostaa myös mitä blogeja itse seuraat.
merenhelmi
,
Moikka! Alapuolella muutama mun lemppariblogi suomalaisista blogeista.. 😊 Upeita naisia ja todella hienoja kuvia sekä asuja jne! Mahtavaa työtä tekevät! - Sofia Ruutu, Minna Somero, Metti Forssell 😊 http://www.elle.fi/minnasomero/ http://sofiaruutu.com http://www.elle.fi/mettiforssell/
Anonymous
,
Olisi kiva kuulla lisää opiskeluistasi, esim. opiskelutekniikastasi, ja mistä pidät ja et pidä kauppatieteen opiskelemisessa.
merenhelmi
,
Kiitos toiveesta! 😊 Otan tän huomioon tulevissa postauksissa 😊 Vois kyllä tehdä vaikka jonkun ihan pelkästää opiskeluihin keskittyvän postauksen!