sunnuntain terveiset

Kuten silmäpusseista huomaa niin "pieni" lukuputki on jo takana.. :)

Jean
s / United Colors of benetton
Coat / MassimoDutti
Scarf/ Burberry
Bag / Lv
Sneakers / Converse
Watch / Boss
Moikka! Napattiin muutama kuva siskoni kanssa juuri ennen kuin lähdin takaisin Jyväskylään, joten tässä olisi illan asua. Mulla oli noin puoli tuntia ennen noiden kuvien ottamista vielä savihoito hiuksissa, joten aika pikaisesti tuli etsiä vaatteet joilla lähdin. Nyt odottelen poikaystävääni Jyväskylässä, hän tulee pian hakemaan minut ja jatketaan matkaa meidän asunnolle. Tänään olis tarkoitus mennä ajoissa nukkumaan jotta huomenna on pirteä kohtaamaan alkavan viikon :)
Ps! Ideat vähissä keittiössä? Tässä vinkkinä ihan uudenlainen sapuska, johon ihastuin tänään (gluteeniton, vähäkalorinen, nopea ja helppo tehdä). Kurkkaa ohje täältä.
 

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Silja
,
Ehkä hieman hölmö kysymys, mutta miten pukeudut valmennuskurssille, ja panostatko paljon niinä päivinä meikkiin? 😊
merenhelmi,
Moikka!

Ei mitään tottakai voi kysyä tällaista asiaa, eikä tämä ole yhtään hölmö kysymys!! 😊 Pukeudun mahdollisimman mukavasti ja meikkaan aika vähän. Olen mennyt joinakin päivinä valmennuskurssille ilman meikkiä, mutta yleensä kuitenkin meikkaan vähäsen. Muutaman minuutin meikin olen yleensä tehnyt aamuisin 😊 Pukeutumisessa olen miettinyt ainoastaan mukavuutta. Converseja oon käyttänyt ja aika paljon matalia Eccon nilkkureita. Paljon on tullut käytettyä sellaisia neuleita joilla on vaan mahdollisimman mukava olla. Talvella käytin tosi paljon villapaitoja 😊 Joinakin päivinä oon käyttänyt sellaisia Puman housuja, tennareita ja hupparia. Välillä luokissa on vähän viileää joten oon koittanut pukeutua myös mahdollisimman lämpöisesti. Niin ja Dr. Denim housut on myös superihanat jalassa kun istuu päivät valmennuskurssilla ja kirjastolla. 😊 Ja kauluspaidat on ollut myös ahkerassa käytössä.

Mukavaa päivänjatkoa sinulle .)
merenhelmi.indiedays.com
merenhelmi
IP: 82.99.3.229