sunnuntain terveiset

Kuten silmäpusseista huomaa niin "pieni" lukuputki on jo takana.. :)

Jean
s / United Colors of benetton
Coat / MassimoDutti
Scarf/ Burberry
Bag / Lv
Sneakers / Converse
Watch / Boss
Moikka! Napattiin muutama kuva siskoni kanssa juuri ennen kuin lähdin takaisin Jyväskylään, joten tässä olisi illan asua. Mulla oli noin puoli tuntia ennen noiden kuvien ottamista vielä savihoito hiuksissa, joten aika pikaisesti tuli etsiä vaatteet joilla lähdin. Nyt odottelen poikaystävääni Jyväskylässä, hän tulee pian hakemaan minut ja jatketaan matkaa meidän asunnolle. Tänään olis tarkoitus mennä ajoissa nukkumaan jotta huomenna on pirteä kohtaamaan alkavan viikon :)
Ps! Ideat vähissä keittiössä? Tässä vinkkinä ihan uudenlainen sapuska, johon ihastuin tänään (gluteeniton, vähäkalorinen, nopea ja helppo tehdä). Kurkkaa ohje täältä.
 

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Pinja
,
Olet kyllä Veera aivan mahdottoman kaunis ja säteilevä, ansaitsisit todellakin sen voiton! ♥ 😊
Nelli
,
Olen samaa mieltä Pinjan kanssa! Asu on taas niin ihana ja aurinkokin kivasti näyttää paistavan. Lenkillä tuli kuuma takin ja pitkähihaisen kanssa eli kesä on tulossa:-) Tsemppiä lukemiseen!(:
Emilia
,
Ihana asu Veera<3 sopii sulle hyvin!(: hei kumpaa laukkua suosittelisit louis vuittonin neverfullia vai speedyä? Ku ne molemmat on niin ihania mut oon miettinyt et olisko parempi ostaa eka toi neverfull ku sitä tarvis koulussa ja kesälomareissulla ja speedy vasta myöhemmin... Hm vaikea valinta:D
merenhelmi,
Olipas kauniisti sanottu 😊 Kiitos niin paljon ♥
merenhelmi.indiedays.com
merenhelmi,
Niin parasta kun kesä lähenee. Odotan niin kovasti, että pääsykoe on ohitse ja pääsee nauttimaan lomasta. Kiitoksia ♥ Päivä kerrallaan.. 😊 Tämä aika menee varmasti nopeasti ja kohta saakin ottaa aurinkoa jo rannalla..
merenhelmi.indiedays.com
merenhelmi,
Mukavaa iltaa sinulle 😊
merenhelmi.indiedays.com
merenhelmi,
Moikka Emilia, kiitos kovasti 😊

Hmm. Itse tykkään enemmän Speedystä, mutta Neverfull on mielestäni käytännöllisempi. Hankala sanoa 😊 Molemmat ovat hyviä valintoja. Neverfull GM on loistava koululaukkuna kun sinne mahtuu niin paljon tavaraa mukaan ja Speedy on täydellinen kaupunkilaukku 😊 Speedy ei oikein käy koululaukusta. Ompas vaikea sanoa.. 😊 Kumpaa olet enemmän miettinyt? Sinuna tekisin ehkä niin, että kävisin liikkeessä sovittamassa kumpaakin ja sitten miettisin, että kumpi tuntuu enemmän omalta? 😊

Ihanaa illanjatkoa <3
merenhelmi.indiedays.com
Silja
,
Ehkä hieman hölmö kysymys, mutta miten pukeudut valmennuskurssille, ja panostatko paljon niinä päivinä meikkiin? 😊
merenhelmi,
Moikka!

Ei mitään tottakai voi kysyä tällaista asiaa, eikä tämä ole yhtään hölmö kysymys!! 😊 Pukeudun mahdollisimman mukavasti ja meikkaan aika vähän. Olen mennyt joinakin päivinä valmennuskurssille ilman meikkiä, mutta yleensä kuitenkin meikkaan vähäsen. Muutaman minuutin meikin olen yleensä tehnyt aamuisin 😊 Pukeutumisessa olen miettinyt ainoastaan mukavuutta. Converseja oon käyttänyt ja aika paljon matalia Eccon nilkkureita. Paljon on tullut käytettyä sellaisia neuleita joilla on vaan mahdollisimman mukava olla. Talvella käytin tosi paljon villapaitoja 😊 Joinakin päivinä oon käyttänyt sellaisia Puman housuja, tennareita ja hupparia. Välillä luokissa on vähän viileää joten oon koittanut pukeutua myös mahdollisimman lämpöisesti. Niin ja Dr. Denim housut on myös superihanat jalassa kun istuu päivät valmennuskurssilla ja kirjastolla. 😊 Ja kauluspaidat on ollut myös ahkerassa käytössä.

Mukavaa päivänjatkoa sinulle .)
merenhelmi.indiedays.com