SUNNUNTAINA

Täällä taas :) Hetki sitten otin muutaman kuvan Mexx puuvillaneuletakista, jonka löysin äidin vaatekaapista perjantainta tullessani kotiin! Tykästyin tähän niin, että olen kulkenut koko pitkän viikonlopun tämä päällä ja illalla taidan pakata kyseisen ihanuuden myös matkalaukkuuni mukaan ;)
Onneksi vielä on kuitenkin sunnuntai ja jotenkin niin hyvä päivä onkin ollut. Nukuin taas luvattoman pitkään, mutta pitkät yöunet onkin näitä viikonlopun parhaita puolia ;) Kun vihdoin viimein sain itseni sängystä ylös, nautin aamukahvin kaikessa rauhassa koneella ja selailin ulkomaalaisten bloggaajien upeita asukokonaisuuksia. Etsin myös uusia aurinkolasiehdokkaita, mutta niistä lisää myöhemmin! Siinä sitten inspiroiduimme äidin kanssa hienoista asukuvista, eikä kauaakaan kun olimme jo matkalla kohti teollisuusaluetta. Siellä saimme otettua mielestäni tosi kivoja, vähän erilaisia otoksia joita laitan blogiin ensi viikolla.
Illalla oli alunperin tarkoitus nähdä yhtä rakasta ystävääni, mutta se siirtyikin ensi perjantaille. Suunniteltiin näin alustavasti, että mentäisiin silloin kahvittelemaan yhteen lempparikahvilaani. Olisi kyllä ihana viikonlopun aloitus :) Mutta nyt jatkan päivääni laittamalla blogipostauksia valmiiksi, tällä kertaa höyryävän valkoisen teen ja herkkujen kanssa ;) Illalla luen sitten puuttuvat tunnit kasaan ja painun ajoissa peiton alle!
Rentouttavaa sunnuntaita kaikille!
Follow me on FACEBOOK / BLOGILISTA / BLOGLOVIN / INSTAGRAM @veeramerenhelmi

Tykkää-merkinnät