Suomalaista luomukosmetiikkaa

Heippa ja aurinkoista päivää kaikille! ♥ Stressi nostaa täällä hiukan päätään, mutta onneksi muutaman päivän kuluttua olen voittanut yhden vaikean kokeen. Ei huvittaisi yhtään lukea, mutta tunti kerrallaan... ;) Illalla tapaan jälleen rakkaan ystäväni, koska lähden täältä perheen luota meidän asunnolle! Perussunnuntai: Päivä kuluu valokuvauksen ja blogin maailmassa, sekä kirjoihin syventyneenä... Samalla täpinöissäni odottelen aina iltaa! Olispa kello jo kahdeksan ja olisimpa jo kaffekupit kädessä Jyväskylän keskustassa tapaamassa ystävääni, ilta tule jo! 

Mutta aiheesta toiseen. Haluan suositella teille muutamia aivan valloittavan ihania Vihreä Kosmetiikka (nykyisin Flow-kosmetiikka) tuotteita.! Nykyisin Vihreä Kosmetiikka löytyy nimellä Flow-kosmetiikka, sillä sarjan ulkoasu on uudistunut ja nimi muuttunut. Nämä kasvovedet ovat todella piristäviä, ja laadukkaita tuotteita. Kasvovedet ovat valmistettu luomulaatuisista kukkavesistä, jotka syntyvät eteerisen öljyn tislauksen ohessa. Sopii parhaiten normaalista-rasvoittuvalle, suurihuokoiselle tai mustapäihin taipuvaiselle iholle. Sopii yksinäänkin meikin puhdistukseen tai saippuapesun jälkeen viimeistelemään puhdistukseen. Ei sisällä alkoholia tai muita säilöviä yhdisteitä. 


Ja lemppituotteeni Flow-kosmetiikan valikoimissa ovat ehdottomasti herkullisen tuoksuiset ihorasvat. Nämä ovat kaikista parhaimpia ihon kosteuttajia, mitä tiedän. Ylellinen, kermainen ja vaahtomainen koostumus takaa sileän ja kosteutetun ihon. Tuoksuvatkin niin ihanilta!! 
 Luomu kauneudenhoitotuotteita (esimerkiksi shampoopaloja ja ihorasvoja) myydään Jyväskylän Katriinan kaupalla, joka on niin sympaattinen ja kertakaikkiaan hyvällä hengellä ladattu paikka, että voi ainoastaan kehua!! :) Tulee aina niin iloinen ja hyvä mieli kun siellä poikkeaa. Suosittelen koko sydämestäni vallan mahtavaa luontaistuotekauppaa, jossa on yhdistettynä myös persoonallinen ja todella hyviä löytöjä takaava kirppis. Rakas ja upea äitini palvelee usein kassan takana, joten hänet voitte tavata Jyväskylän Katriinan kaupalla. 

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Anonyymi
,
Oletko koskaan harkinnut estenomin koulutusohjelmaa? Sopisi varmaan hyvin sinulle. 😊
merenhelmi,
Aloin miettimään estenomin koulutusohjelmaa sen jälkeen kun ehdotit asiaa. Kiitos kommentistasi. <3 Näin jopa untakin, että lähden estonomin koulutukseen. 😊 Oot kyllä ihana. Mutta jotenkin tällä hetkellä minulla on sellainen olo, etten haluaisi kouluun vielä ensi syksynä, vaan viettää vapaavuoden. Kaunista päivää. <3
www.blogger.com/profile/015246971550904167