Suosittelemisen arvoinen luomudeodorantti!

Kyseessä on Vivisante luonnon mineraalikivideodorantti. Ostin tän Lempille joululahjaks ja hän totesi tämän tosi hyväksi tuotteeksi, joten kävin itsekin hankkimassa tällaisen. Tässä pieni esittely kyseisestä tuotteesta.
- Tehokas, hellävarainen deodorantti, joka ei tuki ihohuokosia.
- Allergiatestattu, hajuton, eikä tahraa vaatteita. Soveltuu herkkäihoisille ja allergisille.

-Mineraalikiven vaikutus perustuu sen hajua muodostavien bakteerien kasvua ehkäisevään vaikutukseen.
- Mineraalikivi ei sisällä ihoa tukkivia alumiiniyhdisteitä, alkoholia, säilöntä- tai väriaineita.

- Käy naisille sekä miehille. 

Käyttö:
- Kostuta kivi vedellä (esimerkiksi hanan alla) ja sivele iholle, kuivaa sen jälkeen deodoranttikivi käytön jälkeen.


Oma kokemus:
Oon tosi iloinen kun on tuli vastaan tällainen deodorantti, joka ei sisällä alumiiniyhdisteitä, alkoholia, säilöntä- tai väriaineita. Kiveä on tosi miellyttävä käyttää, se levittyy hyvin ja tasaisesti, eikä tuoksu millekään. On mielestäni yhtä tehokas kuin esimerkiksi käyttämäni Nivean deodorantit. Sellaisessa hikiliikunassa pitää yhtä hyvin kuin tavallinen deodorantti, ei ole kuitenkaan mitenkään älyttömän tehokas. Mutta minulla tämä ainakin toimii hyvin. Myyjä Ekolo liikkeessä kertoi, että parhaiten tämä kyseinen deodorantti toimii jos välillä käyttää "tavallista" deodoranttia kuten Rexonaa, Niveaa ym. ja välillä tätä. :) Suosittelen, tosi hyvä tuote!! :)

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Hanilo,
Tuohan on siis nimenomaan deodorantti eikä antiperspirantti niin pitääkö tuo hien loitolla vai kastuuko kainalot, mutta hiki ei vain haise?
www.blogger.com/profile/126321866884355764
merenhelmi,
Hanilo:
Toi on deodorantti 😊
Mun mielestä toi pitää hien loitolla ihan hyvin, eikä hiki haisekaan. Mutta yleensähän antiperspirantti pitää hien loitolla ja toi on deodorantti, mutta mun mielestä toi kyllä pitää niin hien loitlla,eikä kainalotkaan kastu. Mutta sellaisessa hikiliikunnassa antiperspirantti toimisi varmasti vieläkin tehokkaammin kuin tämä.
www.blogger.com/profile/015246971550904167