Suosittelemisen arvoinen tuote!

Moi taas! :) Käytin eilen yhtä tosi hyvää tuotetta, se on: Goldwell Dual Senses Scalp Regulation deep cleansing shampoo
Tuote: 
Goldwell Dual Senses Scalp Regulation deep cleansing shampoo 

Lupaus:
Kyseessä on siis syväpuhdistava shampoo, joka lupaa, että poistaa hiuksista muotoilutuotejäämät, rasvan ja kloorin. Tuloksena näkyvästi puhtaammat, terveemmät ja kiiltävämmät hiukset, sekä rauhoittunut hiuspohja. 

Käyttö:
Levitä kosteisiin hiuksiin, vaahdota ja huuhtele huolellisesti pois vedellä.
(Tätä ei kannata kovin paljoa laittaa hiuksiin, että ihan pieni määrä tuotetta riittää) Ja tätä ei siis käytetä yhtä useasti kuin normaalia shampoota, vaan paljon harvemmin. Itse käytän tätä tuotetta noin kerran kuukaudessa.

Omakokemus: Mielestäni hiuksista tuli ainakin tämän tuotteen käyttämisen jälkeen tosi pehmoisen tuntuiset ja kiiltävän näköiset. Minusta ainakin tuntui, että tämä myöskin poisti muotoilutuotejäämät ym, koska hiukset tulivat tosiaan aika pehmoisen tuntuisiksi. Tämän tuotteen käytön jälkeen ei jotenkin edes tehnyt mieli heti laittaa hiuksiin mitään muotovaahtoja tai muitakaan hiustuotteita :D Äiti testasi tätä myös ja hänen hiuksensa kirkastuivat huomattavasti. Voin siis sanoa, että tykkäsin tästä tuotteesta tosi paljon ja suosittelen kyllä kaikille, etenkin sellaisille, ketkä käyttävät paljon muotoilutuotteita ym. niin välillä voisi olla hyvä pestä tällä hiukset. Tämä on lisäksi aika riittoisa. 

Tuotteen osto:
Tätä tuotetta myydään kampaamoissa. Ja saattaisi ehkä löytyä myös Stockmannilta tai Sokokselta, mutta tästä en ole aivan sata varma, tietääkö kukaan muu? :)

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Anskubits,
http://fi.gosupermodel.com/tscinv/IZzAGE7GoIsZBjOC

Oisin kiitollinen jos katsoisit linkin!
Auttaisit kaveriani menestymään tarpeettomassa pikselimassamössö paikassa, mutta se tekisi hänet onnelliseksi!

Kiitos jo valmiiksi!
www.blogger.com/profile/021879135752236411
merenhelmi,
Anskubits:
Katsoin linkin, mutta en oikein ymmärtänyt kommenttiasi :/ Mitenkä auttaa?:) En ollut ikinä aikaisemmin törmännyt kyseiseen sivustoon.
www.blogger.com/profile/015246971550904167
Hanilo,
Mä käytän silloin tällöin Herbinan syväpuhdistavaa shampoota, siinä on tosi hyvä hinta-laatusuhde ja pullo on kestänyt jo ikuisuuden! Mutta jokapäiväisessä käytössä on Goldwellin Rich Repair shampoo ja tykkään muutenkin monista goldwellin tuotteista. Ehkäpä voisin kokeilla tuota syväpuhdistavaa shampoota sitten joskus kun tuo Herbinan pullo loppuu. 😊
www.blogger.com/profile/126321866884355764
Jassu,
Tuota kyseistä shampoota oli meillä. Itselläni suorat ja vahvat hiukset, mutta kyseinen tuote teki hiuksistani pörröiset ja hauraan tuntuiset. En tiedä mikä mennyt vikaan, ei sopinut hiuksilleni. ):
www.blogger.com/profile/166320481730970084
Anonyymi
,
Lähinnä edelliselle kommentoijalle: Syväpuhdistavan shampoon jälkeen tarvitaan tietysti myös hyvin hoitava hoitoaine ja voi olla että se normaalikäytössä hyvä hoitoaine ei olekaan enää syväpuhdistavan shampoon kanssa riittävä. Täytyy myös muistaa ettei pese liian usein, kerran kuussa syväpuhdistava shampoo on useimmilla ihan riittävä, vaikka pullossa saatetaankin sanoa jopa kerran viikossa. 😊
sussu,
Todella kiva blogi sulla! : ) Vosin ehkä alkaa seurailemaankin 😊 Oot tosi kaunis :3

Chocolate & Cherry
www.blogger.com/profile/050216736093794289
Jassu,
Anonyymi//Hoitoaine oli samanmerkkinen. Teki heti ensimmäisellä kerralle sellaiset. Ei sopinut myöskään siskolleni, äidilleni ja yhdelle tutullemme. Mikä lie vikana?
www.blogger.com/profile/166320481730970084
Anonyymi
,
Jassu: Ohoh, en kyllä osaa sen enempää sitten sanoa. Goldwellilla dualsenses-sarjassa tosin on muutama hoitoaine, jotka ei ole mitenkään kauhean kehuttavia (ainakaan Ultra volume geelihoitoaine ei ole kovinkaan tehokas). Opiskelen kampaajaksi ja meillä käytetään koulussa syväpuhdistavana nimenomaan tuota ja vaikka Goldwell merkkinä ei ole mun suosikki niin mulla ei ole ollut mitään pahaa sanottavaa tästä itsellä eikä asiakkailla käytettynä. Kaikki ei kuitenkaan käy kaikille, harmi ettei teille sopinut. 😊