superfoodeja edullisesti

Terveyteen liittyvistä jutuista ja superfoodeista toivotaan usein postauksia, niimpä ajattelin pikaisesti näyttää teille mitä tilasin Luontaistukusta mulle ja poikaystävälleni tällä kertaa. Näistä tuotteista tulee vielä erikseen tarkempaa postausta (miten mitäkin tuotetta voi käyttää yms), mutta tällä kertaa olin tosiaan lisännyt ostoskoriin Opti-MSM jauhetta, pakurikääpää, chia-siemeniä, d-vitamiinia, b-vitamiinia, kookosöljyä, chlorella-jauhetta, mehiläisen siitepölyrakeita, aswagandha-jauhetta ja ns. ylimääräisenä luomusertifioitua ruusunmarja, sekä piparminttu teetä. Noi teepaketit oli jotenkin niin houkuttelevan näköisiä, että oli pakko ottaa ne testaukseen! Teepaketteja lukuunottamatta kaikki noista edellä mainituista ovat sellaisia vakiotuotteita, joita ostan aina lisää kun ne ovat päässeet loppumaan. Nykyään tilaan lähes kaikki superfoodit, vitamiinit yms. suomalaisesta Luontaistukusta. Mitä oon hintoja vertaillut, siellä on edullisimmat hinnat ja hyvä valikoima.

Ruokaan ja terveyteen liittyvät tuotteet ovat sellaisia, mihin satsaan ja mihin laitan rahaa ihan mielellään. Niistä en ole valmis tinkimään ja säästän kuitenkin monessa muussa asiassa. Hankin esimerkiksi suuren osan vaatteistani käytettynä, en käy baareissa tai juo ollenkaan alkoholia / polta tupakkaa. Myös esimerkiksi kahviloissa ja ulkona syömässä mun tulee käytyä tosi harvoin. Ja sen oon huomannut, että joka kerta kun oon tehnyt tilauksen ja laittanut rahaa tällaisiin tuotteisiin, mulle on tullut vaan jotenkin tosi hyvä olo siitä, että satsaan itseeni ja terveyteeni. :)

Tästä tulikin mieleen yks juttu... Mun k-plussa-kortti on rinnakkaiskortti, joten tiedot tammikuun ostoksistani tuli äidilleni kirjeenä. Yllätyin itsekin, miten paljon mulla (ja poikaystävälläni) oli mennyt ruokaan rahaa tammikuun aikana, nimittäin 428€. Se oli puolet enemmän, mitä äidillä oli mennyt koko nelihenkisen perheen ostoksiin. Mutta mulla on jotenkin erityisherkkä elimistö, mikä on myös osasyynä siihen, että satsaan luomuruokaan ja vähän erikoisempiin tuotteisiin. Ja nehän tietysti maksaa ns. normiruokaa enemmän. Asia ei mitenkään haitannut mua, huvitti vaan toi ero äidin ostoksiin verrattuna :D Kävin siis tammikuun aikana vain yhdessä ruokakaupassa (K-Supermarket), koska toin sieltä usein töiden jälkeen ruokaa mukanani. Sen lisäksi välillä käydään Lidlissä poikaystäväni kanssa, mutta tammikuun aikana ei taidettu tehdä yhtään reissua Lidliin! Joten toi päälle 400 sisälti koko kuukauden kaikki ruuat ym.

Mutta tässä kuvat edellisen tilaukseni tuotteista... Löytyykö teidän kaapeista samoja tuotteita? Mikä/mitkä superfood(i) on teillä eniten käytössä?
Ps. Huomasin juuri, että tällä hetkellä Luontaistukulla on joitakin tuotteita jopa -80% -alennuksella. Alennuksesta löytyy mm. (luomu) ohraorasjauhetta, goji-marjoja, (luomu) lucuma-jauhetta, (luomu) mehiläisen siitepölyä, gingsengiä ja herapreiinia. Taidampa tehdä uuden tilauksen heti tänä iltana :D

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Myy
,
K-kaupat on todella paljon kalliimpia esimerkiksi Prismaan tai S-Marketeihin verrattuna. Itse ostan pääasiassa luomua ja kotimaista, enkä koskaan kaupan omia merkkejä. Satsaan laadukkaaseen ja puhtaaseen ruokaan enkä säästä niissä. Meillä päin S-kaupoissa on myös huomattavasti paremmat valikoimat erityisesti luomun ja kotimaisuuden osalta, joten harvoja poikkeuksia lukuunottamatta käyn S-ryhmän kaupoissa. Mikäli haluat säästää rahaa, suosittelen harkitsemaan kaupan vaihtoa.
MN
,
K-kaupat on tosiaan huomattavasti kalliimpia ruoan suhteen.. olen itse ollut molemmissa kaupoissa töissä, kyllä s-ryhmistä paremmat edut saa pidemmän päälle ja ruoka on halvempaa. Käyttötavaraa saa monesti edullisemmin esim. citymarketista. Itsekin tulee käytyä molemmissa, mutta keskittää kyllä enemmän s-ryhmään 😊 Mutta meillä menee myös kahdestaan 500-600€ kuussa ruokaostoksiin, kun toinen on gluteeniton/laktoositon ja halutaan ostaa laadukasta lihaa, kalaa ja hedelmiä vuoden ympäri. Kaikki terveellinen tai hieman erikoisempi maksaa 😊 mutta se on kyllä asia missä ei kannata säästää, itsekin säästää mieluummin muusta kun hyvästä ruuasta!
Pikku
,
Samaa mieltä Myyn kanssa. K-supermarketeissa asioin vain silloin,kun siellä on joku tarjouksessa,en muuten.Prisma ja Lidl taitavat olla ne halvimmat kaupat tällä hetkellä. Oletko siis K-supermarketissa kassatyöntekijänä? Tykkäätkö työstä/oletko tehnyt sitä aiemminkin?
merenhelmi
,
Moikka! Niin se on, että monet erikoiset jutut kyllä maksaa.. Mutta oon ihan samaa mieltä sun kanssa, että hyvästä ja terveellisestä ruuasta ei kannata säästää. Kuitenkin kun syö puhdasta ja ravitsevaa ruokaa, on sillä niin suuri merkitys arjessa jaksamiseen, terveyteen pidemmällä tähtäimellä, kokonaisvaltaisesti hyvään, sekä energiseen oloon jne. Huomaan niin selkeesti esim. sen, ettei tee yhtään mieli mitään herkkuja/makeaa kun syö säännöllisesti ja terveellisti, mutta heti jos jättää aterioita väliin tai syö muuten vain epäsäännöllisesti, huomaa sen kyllä olossa välittömästi... Iskee kauhee väsymys, makeanhimo jne. Mutta joo, mä en oo itseasiassa niin tarkkaan edes katsonut, että kummassa (k-ryhmä/s-ryhmä) ostokset tulisi meillä edullisemmiksi! Lähinnä sen takia oon tähän mennessä suosinut k-ryhmää kun siellä tuntuu olevan enemmän tarjouksia kuin s-ryhmässä. Mutta täytyy kyllä alkaa tekemään tarkempaa vertailua! 😊 Esim. just k-supermarketista on tullut ostettua usein kahvia, lohta, vihanneksia, hedelmiä yms. tarjouksesta. Tai käytännössä aina tuleekin katsottua, että mitä on tarjouksessa ja vähän sen mukaan myös suunnittelen, että mitä ruokaa teen seuraavina päivinä. Tai tietenkin niistä tarjoustuotteista tulee valittua vain niitä terveellisiä tuotteita.. 😊 Mutta joo, mukavaa viikonloppua ja kiva kun jaksoit kommentoida! 😊
merenhelmi
,
Moikka! Lidlissä mm. vuohenjuusto, pähkinät, maitotuotteet, vihannekset ja hedelmät ovat edullisia ja niitä tuleekin aina ostettua sieltä kun sinne vaan jaksetaan lähteä 😊 Ja aina kun käydään Lidlissä, haetaan sieltä myös iso kasa luomu pakastevihanneksia, sekä luomu pinaattia (pakasteena). Muissa kaupoissa näkyy niin harvoin pakastevihanneksia luomuna tai sitten jos niitä on, valikoima on tosi heikko.. Oon ollut aikaisemminkin Keskolla töissä. Olin mm. Citymarketilla töissä noin parin vuoden ajan. Siellä tein eri hommaa kuin tällä hetkellä, silloin vastasin urheiluvaateosastosta, sekä työskentelin pukeutumisen lisäksi jonkin aikaa myös vapaa-ajan, sekä kodin osastoilla. Tällä hetkellä oon kassalla, ainakin toistaiseksi 😊 Tykkään olla töissä! Meillä on ihan huippuporukka siellä! 😊
opiskelija
,
paljon makso?
merenhelmi
,
Niin nämä yhteensä? Muistaakseni 160 euroa jos en ihan väärin muista. Mutta nämä kestää pitkän aikaa meillä käytössä! Tuolla Luontaistukun sivuilla näkyy kyllä näille kaikille hinnat. Hinnat riippuu myös siitä, että ostaako kerralla yhden pakkauksen / sellaisen missä tulee kerralla monta. Jos valitsee sellaisen, missä tulee kerralla enemmän (esim pakkauksen jossa on d-vitamiipurkkeja on kolme yhden sijasta), tulee yhden purkin hinnaksi vähemmän kuin sillon jos ostaisi jokaisen yksitellen.. 😊 Kannattaa myös aina kurkata alennukset! Esim. tällä hetkellä luontaistukulla on tosi hyviä aleja! 😊
pantse
,
Meidän perheelle, asutaan samassa kaupungissa, tulee prisma halvimmaksi. Plus että sijaitsee autoa käyttävän työmatkan varrella. Cittarin/muiden k-kauppojen tarjoukset on prisman normihinnat. Toki jos keskustan kauppoja vain käyttää, niin niiden tilanteesta en osaa sanoa, muuta kuin että kalliimpia kuin isojen markettien. Mutta jos ei autoa muutoin käytä, niin kauppaan erikseen ajaminenkin maksaa.