suunnitelmia

Tämän postauksen kuvat on otettu näiden asukuvien kanssa samaan aikaan ja käytännössä kaikki blogini kuvat on ottanut pikkusiskoni Linnea. Tänä kesänä toinenkin siskoni Lempi alkaa ottamaan asukuvia ja välillä kameran takaa löytyy myös poikaystäväni, sekä äitini. Itse kuitenkin käsittelen kaikki kuvani ja melkein joka kerta laittaessani uusia kuvia blogiin ajattelen, että haluaisin alkaa kehittymään valokuvaustaidoissani. Minusta olisi ihanaa oppia paremmaksi valokuvaajaksi - valokuvaus on kuitenkin aina ollut lähellä sydäntäni. Niimpä täytyy alkaa tuumasta toimeen.
Illalla otin vihkon esiin ja aloin miettimään ihan ajan kanssa mitkä olisivat seuraavat "projektini" kun tämä pääsykokeisiin lukeminen loppuu viikon päästä. Heh minulla täytyy aina olla jotain projekteja, välillä suurempia välillä pienempiä :) Mulla on aina tapana kirjata vihkoon ylös ne asiat, joita kohti kuljen ja joita tavoittelen. Näin pidän itselleni paremmin muistissa ne asiat, joita todella haluan elämältä ja joista haaveilen :) Tällä hetkellä listaltani löytyy yliopistoon pääseminen ja avoimessa yliopistossa kauppatieteiden opiskelun jatkaminen (kesällä ajattelin tehdä ainakin kansantalouden kurssin ja uusin markkinoinnin kurssin jos mahdollista), englanninkielen parempi osaaminen (lainaan viikon päästä paljon englanninkielisiä kirjoja ja alan katsomaan sarjoja englanniksi), sekä valokuvaustaidoissa kehittyminen.
Myös liikunnan lisääminen olisi tavoitteena kuten olen tainnut kirjoittaa jo muutamaan kertaan tässä lähiaikoina :D Sen jälkeen kun aloitin edellisessä työpaikassani olin muistaakseni 17 vuotias ja niihin aikoihin lopetin myös kilpauinnin, sekä tanssimisen. Niimpä nämä edelliset vuodet on tullut liikuttua omasta mielestäni liian vähän (verrattuna siihen liikunnan määrään mitä harrastin aiemmin) ja siihen täytyy alkaa kiinnittämään nyt ehdottomasti enemmän huomiota. Niimpä käyn kuittaamassa kuntosalikortin itselleni kesän ajaksi ja se juoksulenkki, kotitreeni, sekä venyttely pitää myös pitää mielessä. Listaltani löytyy myös muutama minulle itselleni tosi merkittävä vähän suurempi tavoite, mutta niistä kuulette ehkä myöhemmin lisää. Mutta noi (valokuvaustaidoissa kehittyminen, liikunnan lisääminen, sekä englannin kielen parempi osaaminen) ovat sellaisia pienempiä tavoitteita, joihin alan kiinnittämään huomiota itseasiassa tasan viikon päästä kun astun pääsykoesalista pihalle :) Ensimmäiset päivät loman alkaessa menee kuitenkin kotona muuttokuorman purkamisessa, Helsingissä ja ehkä poikaystävääni tavatessa.
Ps. Miten muuten suosittelisitte kehittymään valokuvauksen parissa? Mietin, että kävisin lainaamassa valokuvauskirjoja kirjastosta. Nuorempana kävin kameraseurassa, mutta mielestäni opin kuitenkin paremmin itse opettelemalla. Ainakin poikaystävälle olen luvannut, että otan hänestä kuvia (ja laitan niitä ehkä tänne blogiin myös) ja pikkusiskostani Linneasta olisi myös kiva ottaa oikein ajan kanssa kuvia.. Ja haaveilen myös vauvakuvien ottamisesta. Harmi vaan kun kenellään lähipiirissäni olevalla ei oo tällä hetkellä ihan pientä vauvaa, eikä itsellänikään oo vauvasuunnitelmia vielä moneen vuoteen :D Voi että mulla on niin paljon kaikkia ideoita mielessä, odotan kyllä ensi viikkoa. Alkaa uusi elämä :)

Tykkää-merkinnät

Kommentit

rahanainen,
Tsemppiä pääsykokeeseen!
Oon jotenkin samaistunut sun tilanteeseen tosi paljon viime kuukausina kun oot lukenut pääsykokeisiin. Mietit ihan samoja asioita kuin mäkin silloin pari vuotta sitten!

Usko itseesi!
Tärppinä vielä että kannattaa tosiaan lukea kysymykset hyvin tarkkaan, ennen kuin niihin vastaa!

Mikä kauppis on muuten sun ykkös vaihtoehto? Tai siis tullaanko mahdollisesti näkemään samalla kampuksella ensi syksynä;)
rahanainen.blogspot.fi
Linda
,
Itse haaveilen kans, että ostaisin joskus kunnon kameran ja oppisin kuvaamaan paremmin.
Ootko muuten koskaan tanssiharrastuksen lopettamisen jälkeen, että jatkaisit vielä joskus tanssimista? 😊
merenhelmi,
Moikka Linda! Olen ajatellut, että haluaisin jatkaa tanssia jossain vaiheessa. Siitä en tiedä, että milloin mutta uskoisin että varmasti jossain vaiheessa 😊 Niin paljon tykkään kuitenkin tanssimisesta <3
merenhelmi.indiedays.com
merenhelmi,
Moikka ja kiitos tsemppauksesta, sekä vinkeistä! 😊 Tuntuu kyllä jotenkin niin uskomattomalta kun ei oo enää pitkä aika kun tämä on ohitse 😊 Valitettavasti en oo blogissa tai instagramissa kertonut, että mihin kaupunkeihin hain yhteisvalinnassa mutta kun tuli nyt puheeksi niin laitellaan viestiä vaikka mun blogin Merenhelmi facebook sivustolla? 😊 Onneksi olkoon opiskelupaikasta ja oikein mukavaa, ihanaa kesää sinulle 😊
merenhelmi.indiedays.com
merenhelmi,
Hän on ottanut kyllä upeita kuvia! 😊
merenhelmi.indiedays.com
merenhelmi,
Olet oikeassa 😊 Nyt pitää vaan kuvata entistä enemmän 😉
merenhelmi.indiedays.com
Satu
,
Itsekin haen kauppakorkeaan tänä vuonna ja nyt kun päiviä ei ole jäljellä enää kun muutama on kyllä jännitstasot aika korkealla.. Kumpa vaan hermot kestäis sitten siellä kokeessa. Oliko kuitenkin niin että et hakenut Helsinkiin? Itse haen Helsinkiin ja Turkuun.
merenhelmi,
Moikka Satu! Mä en hakenut Helsinkiin, vaikka sinne olisi kyllä tosi hienoa päästä. Paljon tsemppiä viimeisiin lukemisiin, koe menee varmasti hyvin! 😊 Yrittää vaan pysyä rauhallisena. Itsekin toivon, että hermot pitää kokeessa. Siinä täytyy keskittyä niin hyvin.
merenhelmi.indiedays.com
merenhelmi,
Moikka Anna ja kiitos vinkeistä. Täytyykin alkaa katsomaan ammattivalokuvaajien kuvia enemmän, niistä saisi varmasti inspiraatioita ja ideoita kuten sanoit. 😊 Oon aina tykännyt tosi paljon ottaa kuvia niin nyt täytyy kyllä kesällä keskittyä siihen enemmän ja alkaa kuvailemaan ihmisiä enemmän.

Onhan tossa ollut kyllä tekemistä, nyt pitää vaan toivoa että paikka aukeaa! Tsemppiä sinulle lukemiseen ja viime hetken kertailuihin. Hmm ehkä me nähdään samassa pääsykokeessa! 😊

Ihanaa viikonloppua (lukemisesta huolimatta) 😊
merenhelmi.indiedays.com
merenhelmi,
Moikka Enni ja kiitos sinulle hyvistä vinkeistä – ensi viikolla voisinkin liittyä heti tohon esim. harhakuvaan. Se kuulostaa kivalta idealta 😊 Saisi just palautetta kuviin joka auttaisi varmasti eteenpäin. Pahoittelut, että vastaukseni näin viivästyi. Käyn myös lainaamassa kirjastosta valokuvauskirjoja ja alan niistä opiskelemaan enemmän 😊 Kiitos Enni <3 Sinä olet tosi taitava ottamaan valokuvia 😊

Ihanaa, rauhallista viikonloppua!
merenhelmi.indiedays.com