suunnitelmia loppuviikolle

Haluan lähettää teille kaikille kiitokset halauksen kera viitaten eiliseen postaukseen, jossa kerroin, että muutan Kuopioon. Ihania viestejä! Vastaan niihin pikemmiten!
Tänään oltiin keräämässä puolukoita ja omenoita äidin kanssa koko päivä, vielä mahtuu pakkaseen.. Puolukoita haluaisin kerätä mahdollisimman paljon, ne on niin terveellisiä ja tuo kivasti kirpeyttä smoothieen. Huomenna lähden Jyväskylään tapaamaan isoveljeäni Alexia ja jään sinne aika varmasti myös yöksi. Perjantaina hyppään heti aamusta junaan ja suuntaan poikaystäväni luokse Kuopioon, jossa vietämme yhdessä rentouttavan viikonlopun. Sunnuntaina taas lähden Helsinkiin ja illalla rakkaan ystäväni kanssa lentokentälle! Kirjoitan tulevasta lomamatkasta (halvasta äkkilähdöstä) lisää näinä päivinä, mutta matkan jälkeen alkaa samantien pakkaaminen muuttoa varten... Tässä on siis yhtä jos toista ajateltavaa, huh... :)
Päälläni oli muuten tänään keltainen pitkähihainen Zaralta, joka on yksi lemppareistani. Enimmäkseen käytän paitaa keväisin ja kesäisin, mutta näinä syksyn aurinkoisina päivinä tämä on vieläkin ihan ajankohtainen.
Ray Ban aurinkolasit , Ray Ban Wayfarer aurinkolasit , Ray-Ban Wayfarer aurinkolasit , Ray-Ban aurinkolasit , Alma-laukku , Louis Vuitton Alma , Louis Vuitton Alma bag , nuttura , nutturavalkki , nutturavalkki kuvia , Zara paita , Jyväskylä , Kuopio , wayfarer aurinkolasit , syksy 2014 , syksy tyyli 2014 , muoti syksy 2014 , syksyn muoti 2014 , syksytyyli 2014 , helmikorvikset

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Minna-Mari
,
Ja nyt muista niitä lomakuvia aina odotellaan=)
Äitisi oli tosiaan laittanut hyvän postauksen Alanyasta!
Ja onnea jo etukäteen tulevan muuton vuoksi.
Ihana olisi lähteä äkkilähdöllä johonkin,
lämpimiä ilmoja vielä monessa maassa vaikka täällä jo viileää onkin.
Hyvää matkaa!
lena / london and beyond,
Oi mahtavaa, Kuopioon muutto on varmasti hyvä ratkaisu. Se on kaupunki, jonne uskon että joskus vielä palaan, se on kuitenkin se ainoa ja oikea koti.

Tsemppiä kämpän etsintään ja kotiutumiseen, sulle tulee varmasti tosi kivaa. 😊 Jos tarttet ihan mitä vaan vinkkiä niin muhun voi ottaa yhteyttä!
www.rantapallo.fi/lena
Maija
,
Hei Veera! Oon vasta vähän aikaa sitten alkanut seurata sun blogia, niin ootko koskaan kirjoittanut postausta siitä miksi aloit tekemään blogia? Ois mukava kuulla mikä sai sut innostumaan tekemään omaa blogia? 😊