syksy

Alkaa olla kesä pikkuhiljaa takanapäin ja voi tässä hiljalleen toivottaa syksyn tervetulleeksi. Oon jotenkin aina tykännyt syksystä. Vaikka kesä onkin lempivuodenaikani, on syksyssä kuitenkin aina sellainen oma tunnelmansa. Illat alkaa pimenemään ja ilmasta huomaa kesän jälkeen sellaisen erilaisen tuoksun ja raikkauden, jonka lisäksi luonto on myös jotenkin erityisen kaunis, etenkin sitten ruska-aikaan. Mutta noiden edellä mainittujen lisäksi syksystä tykkään myös siitäkin syystä, koska se on aina tietyllä tapaa sellaisen uuden alku. Tällä hetkellä elämässäni ei ole kuitenkaan näin syksyn kynnyksellä sen suurempia muutoksia kuin opiskeluiden sekä yhden "uuden" harrastuksen aloittaminen, mistä jo vähän vihjailinkin eräässä aiemmassa postauksessa. Niin ja onhan muutosta kevääseen verrattuna sekin, etten tee nyt töitä ollenkaan syksyn aikana vaan keskityn ainoastaan opiskeluun. Poikaystäväni aloitti tällä viikolla uudessa koulussa, joten hänelle tämä syksy on enemmän muutoksen aikaa kuin minulle (hän käy siis kahta koulua nyt samaan aikaan, joten hänellä tekemistä riittää!). Mutta vaikka itselläni sen suurempia muutoksia ei olekaan nyt tiedossa, on tässä vaiheessa vuotta aina hyvä miettiä, mitkä on omat tavoitteet loppuvuodelle ja mihin asioihin haluaa keskittyä :) Tälle syksylle mulla on siis tavoitteena panostaa ihan täysillä opiskeluun, hyvinvointiin (monipuolinen liikunta, terveellinen ruokavalio jne) sekä blogin tekemiseen. Siinä on oikeastaan ne kolme osa-aluetta, joille haluan antaa nyt kaikkeni, mutta en kuitenkaan halua ottaa niistä mitään suorituspainetta tai turhaa stressiä. Niin ja tietysti myös perheen, poikaystävän ja ystävien kanssa oleminen on itselleni todella tärkeää, toisin sanoen ihmissuhteisiin panostaminen :)

Nämä kuvat siskoni nappasi pikaisesti. Olin itseasiassa kuvaushommissa tuona päivänä ja tämä asu valikoitui päälleni ehkä minuutissa. Näitä kuvia tulikin yllättävän paljon ja laitan vaikka johonkin seuraavaan postaukseen näitä vielä vähän lisää.

Mutta nyt, rentouttavaa iltaa kaikille! Täällä on ihan mukava ilta meneillään... Käytiin äsken poikaystäväni kanssa pelaamassa sulkapalloa ja vuokraamassa pari leffaa, joten ilta jatkuu nyt leffan ja (terveellisten) herkkujen parissa. Empäs muuten muista, milloin olisin viimeksi käynyt vuokraamassa leffan (ehkä kolme vuotta sitten?) kun aina tulee katsottua leffat ja sarjat netistä. :)

Kuvat: Lempi Kautto

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Milla
,
Olet niin muodokas, että myös asusteen yläosa voisi olla vartaloa myötäilevä. esim. toppi tai vastaava. Voisi sopia sinulle hyvin. Mukavaa päivänjatkoa!
merenhelmi
,
Hei! Usein tulee käytettyä myös sellaisia toppeja / paitoja, mutta tuona päivänä satuin valitsemaan ton paidan:) Niin ja kiitos, samoin sinulle!
Laura
,
Mun mielestä ihan superupea asu joka sopii sulle tosi hyvin! Ihania kuvia! Mutta yhtä asiaa ihmettelen... miten voi käydä kahta koulua yhtä aikaa? 😃
merenhelmi
,
Kiitos 😊 Kyllä se siis onnistuu, vaikka itsekin mietin aluksi samaa. Hän käy siis kauppatieteen opintoja yliopistolla ja sen lisäksi ammattikorkean puolella koneinsinöörin opintoja englanninkielisenä.. Eli kun siis kauppakorkean opintoja etenkin 3.vuonna voi tehdä aika pitkälti itsenäisesti / lähellekään kaikilla luennoilla ei ole läsnäolopakkoa, niin se mahdollistaa sen käytännössä. Eli päivät menee ammattikorkeassa (siellä on monilla luennoilla läsnäolopakko) ja iltapäivällä ja illalla voi tehdä sitten kauppatieteen opintoja itsenäisesti. Mut ei se tietenkään välttämättä koko ajan noin mee kun onhan yliopistollakin välillä joillakin kursseilla läsnäolopakko ja sitten taas ammattikorkeen puolella jokaisella kurssilla ei oo välttämättä aina läsnäolopakkoa 😊
Anonymous
,
Kuinka kaunis oletkaan, ihania kuvia