Syksyä kohti

Mä tulin eilen perheeni luokse tällä kertaa koko viikoksi viettämään aikaa äidin ja siskojen kanssa. Poikaystävällä on niin paljon töitä ensi viikolle luvassa, ettei oikein kerettäisi näkemään melkein ollenkaan, mutta pian on onneks enemmän aikaa olla kolmestaan.

Tuntuu kyllä jo ihan syksyltä ulkona! Tää asu on tältä viikolta, kun tarkeni mekolla ilman takkia. Nyt kirjoittelen tässä postausta iso villapaita päällä, teekuppi vieressä ja istun sohvalla takkatulen vieressä. Karla nukkuu päivän ensimmäisiä päikkäreitä. Aamulla heräsin joskus ennen viittä, en saa monestikaan enää kunnolla unta 04-06 jälkeen, kun Karla herää yleensä silloin syömään. Kahvia en viitsi kovin paljoa juoda imetyksen takia. Välillä on aikamoinen väsymys päällä ja jatkuva sumuinen olo päivästä toiseen on tuttua, etenkin kun on tarpeeks monta aikaista herätystä (yöheräämisten lisäksi) putkeen. :D Vielä, kun mulla yleensä iltaisin venähtää nukkumaan meneminen ihan liian myöhäiseksi, pitäis yrittää alkaa aikaisemmin nukkumaan. Mutta en valita, vauva-arki on ihana vaihe elämässä pienestä väsymyksestä huolimatta!

Nyt voikin jo alkaa siirtymään syysasuihin... Niitä on siis pian luvassa! 

Shoes Tamaris
Dress Mango
Bag Burberry
Watch Daniel Wellington
Susglasses Ray-Ban

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Anna
,
Ompa sun iho mahtavassa kunnossa! Millä peset/hoidat kasvojen ihoa?
VeraKautto
VeraKautto,
No voi kiitos <3 ! Itseasiassa tällä hetkellä käytän vähän mitä sattuu tuotteita... Pitäisköhän mun tehdä vaikka postaus niistä tuotteista joita käytän tällä hetkellä? 😊
nouw.com/verakautto