Syksyistä asua :)

Asukuvia on toivottu, joten tässä olisi iltapäivän vaatteet. Olen usein aamuisin niin väsynyt, etten ole kouluun kovin paljon miettinyt millä vaatteilla lähden.. Pääasia kun on, että on mukava istua tunneilla. Vaikka sitten superiso villapaita päällä. :) Olen muuten kärsivällisesti yrittänyt opetella heräämään vain yhteen herätyskelloon.. Tuloksena: olen nukkunut viikon sisällä kolmena päivänä pommiin.
Lisäsin viikonloppuna asukuvia ja tosiaan elokuun puolella olin niillä vaatteilla liikkeellä... :) Olen samaa mieltä, että valinta oli kokonaisuudessaan hieman kesäinen. Niimpä tein asusta hiukan muutellen syksyisemmän version. :) Olen vieläkin iloinen tosta Benettonin kauluspaita löydöstä! Nyt uggit jalkaan ja lähden kirjastoon muutamaks tunniks opiskelemaan. :) 
Saappaat Tamaris
Paita Benetton
Farkut Zara
Huivi Marja Kurki
Laukku Lv
Hauskaa päivää! <3 Superiso kiitos muuten kommenteista, vastaan niihin illalla. :) 

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Pirita,
Hih, mulla kans ripsarin valinnassa melkein eniten painaa se, että sen saa helposti pestyä pois! En vaan iltaisin jaksa nyhertää mittenkään useiden pesuaineiden ja pumpulilappujen kanssa. Paras kun yhdellä putsarilla saa koko kasvot puhtaiksi 😊
www.blogger.com/profile/012391285865204269
merenhelmi,
Voin tottakai! 😊 Kiitos vinkistä 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167