Syksyn pukeutuminen

Moikka! Etsin inspiraatiota syksyn pukeutumiseen ja teinkin kollaasin vaatteista ja asusteista, jotka miellyttävät omaa silmääni. :) 

Syksyllä tykkään käyttää lämpöisiä huiveja, matalia saappaita, palmikkoneuleita, lisäksi piristää asua erilaisilla kivoilla asusteilla, kuten ruskealla nahkavyöllä, kultaisella kellolla tai yksinkertaisilla koruilla, helmikorvikset ovatkin rakkauteni. :)Tykkään melko yksinkertaisista vaatteista ja tyylistä yleensäkin, niin kuin tästäkin kuvasta näkyy. Tällä hetkellä Mulberryn huivi olisi haaveena, sekä kultainen kello. Mutta saa nähdä milloin ne unelmat saavat toteutua.. :)

Nyt lähdetään jälleen mökille, en oo varma jäädäänkö sinne yöks, katsotaan! Äiti äsken ehdotti sellaista ideaa, että vuokrattais ehkä illalla muutama hyvä leffa ja juotaisiin hyvää siideriä. Mutta nyt jokatapauksessa lähdetään keräämään vattuja, mökille uimaan ja saunomaan! Heido<3

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Anonyymi
,
Me ilahdutetaan toisiamme. 😊
Niin, toivottavasti saadaan se vielä joskus toteutumaan. Sitä odotellessa 😊-A-
Anonyymi
,
Niin nähty noi Kors/Marc Jacobs kellot, Toryt, LV:t... nää kaikki on killunu blogeissa yksi toisesnsa jälkeen. Ei mitään uutta vaan mitä yksi edellä sitä muut perässä. Huoh.