syksyn trendisävyjä

Muistatte varmaan, että olen kynsilakkojen suhteen pitkälti luonnollisten sävyjen ystävä. Ehkä eniten tykkäänkin kynsissä juuri beigestä ja hennon vaaleanpunaisesta ja juuri näitä omia lempparisävyjä paljastui Lumenen minulle lähettämästä suloisesta paketista.

Lumenen tämän syksyn Nude & Matt meikkikokoelmaan kuuluu hentoja, roosan ja beigen eri sävyjä. Vaikka välillä lakkaan kynnet vähän räväkämmällä sävyllä, kuten kirkkaan punaisella, ovat tällaiset luonnolliset sävyt arjessa kuitenkin kaikista käytännöllisimmät. Himmeän puuteroidut lakat sopivat asuun kuin asuun ja kestävyytensäkin puolesta ilahduttavat monen päivän ajan. Tämän syksyn Lumenen Nude & Matt syysmeikkikokoelma sisältää kynsilakkoja kahdella aika erilaisella koostumuksella; Frosted Pearl ja Frosted Matt. Näissä on erona se, että Matt jättää nimensä mukaisesti ihan mattaisen pinnan, Pearl saa taas aikaan huurretempaa, aavistuksen kimaltavaa jälkeä. Omat lempilakat löytyvät usein juuri kiiltopintaisista kynsilakoista, mutta itseasiassa nämä ovatkin hauskaa vaihtelua.
En ole koskaan aikaisemmin tainnut kokeilla mattapintaista kynsilakkaa, mutta nämä tulevat varmasti käyttöön. Mattapintaista kynsilakkaa kannattaa muuten levittää ainakin kaksi kerrosta, jotta kynsilakka antaa riittävän peiton. Oikeastaan levitän kynsilakkaa käytännössä joka kerta sen muutaman kerroksen, mutta huomasin, että etenkin näissä mattapintaisissa lakoissa lopputulos on nätimpi kahden kerroksen kanssa. Frosted Pearl -lakoissa ei ole niinkään väliä, montako kerrosta laittaa (lakka näyttää kynsissä hohtavalta, hyvältä ja kimaltavalta jo ensimmäisen kerroksen jälkeen).
Sävyt vasemmalta oikealle: 35 Aamuinen sade, 34 Pilvipouta, 36 Himmeää valoa, 33 Utuharso
Nämä lakat levittyvät helposti ja myös siveltimestä plussaa. Se on juuri oikeankokoinen omille kapeahkoille kynsilleni. Lakka kuivuu aika nopeasti ja pysyy monta päivää kynsissä lohkeilematta. Itse käytän aina alus- ja päällyslakkaa, jotka tietenkin auttavat lakkaa pysymään pidempään.
33 Utuharso ja 34 Pilvipouta ovat täydellisiä arkikäyttöön. Jos menisin juhliin valitsisin mattapintaisten sijaan kimaltavaa ja hohtavaa lakkaa Frosted Pearl -kokoelmasta.
Vaseammalla puolella sävy 35 Aamuinen sade, oikealla puolella 36 Himmeää valoa. Molemmissa yläkuvissa lakoissa on aavistuksen metallipigmenttejä. Nämä ovat siis Frosted Pearl -lakkoja, jotka jättävät lopputuloksen kauniin helmiäiseksi.

Tuotteet on saatu testikäyttöön

Oletteko te kokeilleet näitä tämän syksyn trendilakkoja?

Ps. Vastaan kommentteihin viimeistään huomenna aamulla. Olen lukenut jokaisen ajatuksella läpi, suuri kiitos teille.

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Lempi,
Sävyt ovat kieltämättä tosi kauniita 😊 Aluksi vähän epäilin noista Frosted Pearl -lakoista tulevaa pintaa, mutta se onkin omalla tavallaan oikeastaan aika kiva. Sitä vaan on niin tottunut siihen, että kynsilakka kiiltää, mutta ei se näköjään olekaan mikään ehdoton edellytys 😃 Noilla lakoilla on kyllä ihanat nimet<3
lempin.blogspot.com
Henni
,
Nämä kuvat eivät kerro miltä lakka näyttää kynsissä. Lisäksi tieto lakan toimivuudesta, kestävyydestä yms. ei ole lainkaan. Olisi kiva lukea enemmän asiaa ja vähemmän tyhjiä sanoja.
merenhelmi,
Hei,

Voin laittaa erillisen postauksen siitä, miltä nämä näyttävät kynsissä.

Kirjoitin postauksessa mm. lakan kestävyydestä kahteenkin kertaan.

"Himmeän puuteroidut lakat sopivat asuun kuin asuun ja kestävyytensäkin puolesta ilahduttavat monen päivän ajan".

"Nämä lakat levittyvät helposti ja myös siveltimestä plussaa. Se on juuri oikeankokoinen omille kapeahkoille kynsilleni. Lakka kuivuu aika nopeasti ja pysyy monta päivää kynsissä lohkeilematta. Itse käytän aina alus- ja päällyslakkaa, jotka tietenkin auttavat lakkaa pysymään pidempään."
merenhelmi.indiedays.com
Isla Sofia
,
Hei! Olen aloittanut bloggaamisen vasta kaksi kuukautta sitten, ja voit vain kuvitella vaikeuden löytää lukijoita. Kysyisinkin, että haluaisitko suositella yhtä blogitekstiäni eteenpäin jossain postauksessasi. Blogini on painottunut kolumneihin ja maailmanparannukseen, joten uidaan juuri sopivasti eri blogikategorioissakin. Voit tutustua tekstiini täältä: http://islakahdenkesken.blogspot.fi/2016/03/pahan-puhuminen.html Ymmärrän mainiosti, mikäli kirjoitukseni eivät sovi blogisi sävyyn. Kaikkea hyvää kevääseesi!
merenhelmi
,
Hei Isla! Katsotaan! Tutustun ensin kyseiseen tekstiin 😊 Mukavaa kevättä! 😊