Synttärilahja :)

Sain mummolta tänään kivan synttärilahjan, joka oli pakattu hieman harhaanjohtavasti :) Mutta aivan ihanan lahjan sain! <3En saanutkaan konjakkipulloa (mummon huumoria.. :D) vaan Iittalan kauniin vaaleanpunaisen "kaatimen" niinkuin Iittalan nettisivuilla tuotteen nimeksi oli laitettu. Luonnossa tämä on vielä hienomman näköinen kuin kuvassa. Tykkään vaaleanpunaisesta tosi paljon ja tästä lahjasta! Ihana, kiitos!! :)

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Olli Hytönen
,
Hei Veera.

Sisä-Suomen Lehdessä olleen jutun perusteella eksyin tänne tarkastelemaan blogiasi, vaikka en normaalisti bloggausta harrastakaan. Aivan ekaksi hämmästyin sisällön määrästä ja laadusta - blogi tosiaankin käsittelee asioita laidasta laitaan. Myös valokuvat ja erityisesti niiden laatu ja terväyys säväyttivät. Laatu säilyy hyvänä vaikka ne suurentaisi isommallekin näytölle. Sinulla taitaa ollakin vähän parempi kamera 😊 Kaikki kuvat ovat tasoltaan hyviä, mutta ukkosmyrkystä napattu kuva on kerrassaan hieno. Sopisi suoraan mihin tahansa valokuvauskilpailuun!

Hieno blogi. Jatka kirjoittelua ja valokuvausta sekä pidä taso jatkossakin hyvänä!
Anonyymi
,
tee postaus siitä sisiksen jutusta!
merenhelmi,
Olli:
Moikka!
Kiitos tosi mukavasta kommentistasi. Oletko muuten Olli lukiosta? Aika harvoin saan näinkin asiallisia kommentteja miespuolisilta 😃 Kiitos vielä! 😊

Anonyymi:
Joo, voisin muuten tehdäkin 😊

niina:
Kiitos! 😊<3
www.blogger.com/profile/015246971550904167
Anonyymi
,
Onnea synttärisi johdosta! Olen se sama mies, joka kerran kannustin Sinua suurempiin kuviin juuri niiden hyvän laadun vuoksi. Olet näköjään oppinut sen taidon!
Reetta,
Mipsukka,
Onneksi olkoon! 😊

Todella ihana lahja! Pidän monista Iittalan tuotteista, koska mielestäni ne kestävät aikaa niin hyvin ja ovat niin yksinkertaisen kauniita. 😊
www.blogger.com/profile/159657583386253275
Olli Hytönen
,
Veera,

Jeps lukiollakin pyörin. Kaksoistutkinnon parissa väkerrän.
merenhelmi,
Anonyymi:
Kiitokset! 😊 Aijaa joo! Heh niin taidan olla 😊 Kivaa illan jatkoa!

Reetta:
kiitti 😊

Mipsukka:
voi kiitos <3 😊 Niimpä, sama täällä 😊 Iittalan monet esineet ovat tosi kauniita. Oikein ihanaa iltaa sinulle 😊

Olli:
Joo okei 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167