synttärilahja

Vietin viime viikolla syntymäpäiviä ja ajattelin, että täytyyhän sitä jotain ostaa itselleni 21 vuoden kunniaksi ;) En ollut kuitenkaan päätynyt mihinkään tiettyyn, mietin aitoja helmikorviksia, Burberryn talvihuivia ja uutta kelloa. Helmikorviksia olen käynyt sovittamassa tämän syksyn aikana yhdessä jos toisessa liikkeessä, eikä täydellisiä ole tullut vielä vastaan ja talvihuiville minulla ei ole tarkemmin ajateltuna niin suurta tarvetta tällä hetkellä. Eilen ollessani tyttöjen kanssa Jyväskylässä shoppailemassa pyörähdin nopeasti Timanttisilla sovittamassa Kalevalan Vanamo-kaulakorua. Iskin kuitenkin silmäni tähän Gantin kelloon... Ei tarvinnut enää kauaa lahja-asiaa pohtia, niin paljon kelloon tykästyin. Mielestäni kivan simppeli, tyttömäinen ja niin kauniin näköinen, tulee varmasti arjessa kovaan käyttöön :) Kyseinen kaulakoru jäi kyllä mietintään, niin siron ja ihanan näköinen!

 

Gant kello , Gant-kello, Gant naisten kello, Gant, kaunis kello, Gant kellot timanttiset, Gant kello timanttiset, Gant kellot, Gant rannekello, Gant rannekellot, Gant rannekellot naisille, Gant rannekello naisille, Gant rannekello naiset , Gant rannekellot naiset, Timanttiset Jyväskylä

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Henna
,
Hei, ihastuin samaan kelloon hetki sitten ja nyt olen pitänyt sitä päivittäin. Ihana! Ainut miinus kellossa oli lasi, joka naarmuuntui todella helposti. Sain kuitenkin vaihdettua lasin takuutyönä ja nyt se on huippu! Uusi lasi on hieman suorempi malliltaan mutta istuu kelloon silti hyvin 😊 Onnea uudesta ihanuudesta !
merenhelmi,
Moikka Henna! Toi on kyllä jotenkin tosi kivannäköinen ja käy just arkeen ihan loistavasti 😊 Mutta harmi kuulla, että lasi voi naarmuuntua helposti. Onneksi kellossa on kahden vuoden takuu. Täytyy viedä lasi samantien vaihtoon jos tuntuu, että menee nopeasti naarmuille. Kiitos kun kerroit! 😊 Niin ja kiitos <3 Uusi kello tulee kyllä tarpeeseen, vaikka kultaista kelloa tulee käytettyä tosi usein, on tämän sävyiselle myös käyttöä 😊 Ihanaa viinkoloppua!
merenhelmi.indiedays.com
Johanna
,
Apua, miten ihana! Saanko udella mikä mallin nimi/numero? 😊

-Johanna
merenhelmi,
Hei Johanna ja tottakai!

Tällaiset tiedot löytyi Timanttiset -nettisivuilta tästä kellosta 😊 Tosin en ostanut kelloa netistä, vaan Jyväskylän liikkeestä. Mutta jokatapauksessa sama kello on kyseessä.

GANT Lynbrooke naisten kello
metalliranneke, Ø37mm

Tuotekoodi: 0160-12064
Toimittajan tuotenumero: W10712
Vesisuojaus: 100M Kello on vesitiivis.

https://www.timanttiset.fi/fi/Kellot/GANT-Lynbrooke-naisten-kello_0160-12064
merenhelmi.indiedays.com