synttärilahja

Vietin viime viikolla syntymäpäiviä ja ajattelin, että täytyyhän sitä jotain ostaa itselleni 21 vuoden kunniaksi ;) En ollut kuitenkaan päätynyt mihinkään tiettyyn, mietin aitoja helmikorviksia, Burberryn talvihuivia ja uutta kelloa. Helmikorviksia olen käynyt sovittamassa tämän syksyn aikana yhdessä jos toisessa liikkeessä, eikä täydellisiä ole tullut vielä vastaan ja talvihuiville minulla ei ole tarkemmin ajateltuna niin suurta tarvetta tällä hetkellä. Eilen ollessani tyttöjen kanssa Jyväskylässä shoppailemassa pyörähdin nopeasti Timanttisilla sovittamassa Kalevalan Vanamo-kaulakorua. Iskin kuitenkin silmäni tähän Gantin kelloon... Ei tarvinnut enää kauaa lahja-asiaa pohtia, niin paljon kelloon tykästyin. Mielestäni kivan simppeli, tyttömäinen ja niin kauniin näköinen, tulee varmasti arjessa kovaan käyttöön :) Kyseinen kaulakoru jäi kyllä mietintään, niin siron ja ihanan näköinen!

 

Gant kello , Gant-kello, Gant naisten kello, Gant, kaunis kello, Gant kellot timanttiset, Gant kello timanttiset, Gant kellot, Gant rannekello, Gant rannekellot, Gant rannekellot naisille, Gant rannekello naisille, Gant rannekello naiset , Gant rannekellot naiset, Timanttiset Jyväskylä

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Johanna
,
Apua, miten ihana! Saanko udella mikä mallin nimi/numero? 😊

-Johanna
merenhelmi,
Hei Johanna ja tottakai!

Tällaiset tiedot löytyi Timanttiset -nettisivuilta tästä kellosta 😊 Tosin en ostanut kelloa netistä, vaan Jyväskylän liikkeestä. Mutta jokatapauksessa sama kello on kyseessä.

GANT Lynbrooke naisten kello
metalliranneke, Ø37mm

Tuotekoodi: 0160-12064
Toimittajan tuotenumero: W10712
Vesisuojaus: 100M Kello on vesitiivis.

https://www.timanttiset.fi/fi/Kellot/GANT-Lynbrooke-naisten-kello_0160-12064
merenhelmi.indiedays.com