Synttärilahja ystävältä

Eilen lähdin iltalenkille, vaikka mieli olisi tehnyt kymmenen kertaa ennemmin sohvan pohjalle, jakamaan illan vain hyöryävän glögi-mukin ja Oc:een tuotantokausien kesken.. Mutta koiranomistajana ei lenkeistä voi luistaa, joten olihan se lähdettävä! :) Jälkeen päin mietittynä mielessä pyörii aina ajatus 'onneks lähdin', tällä kertaa hymyä huulille ei tuonut se piristävä olo, jonka lenkiltä tullessaan saa palkkioksi, vaan upea tähdenlento, joka oli kaunein ikinä näkemäni! Se kesti sen hetken kun ehdin toivoa jotain, mikä tällä kertaa saa jäädä salaisuudeksi.. :)
Tänään lenkille houkutteli ihana auringon paiste, vaikka pakkanen pisteli iholla, oli ihana käydä kävelemässä! Lenkillä sain vielä kaiken lisäks söpön pikkupaketin, ystävältäni Emilialta. Jonka heti kotiin päästyäni syöksyin kuvaamaan. Paketista avautui Lumenen Natural Code -sarjan puhdistusgeeli + kosteusvoide.

               Kortin kuva on Emilia Malisen itse valokuvaama, kaunis talvinen kortti! :)

Tästä Lumenen Natural Code -sarjasta oon kuullut vaan positiivista palautetta, joten en usko että omani siitä poikkeaa! :) Näistä tuotteista ajatuksia myöhemmin.
Kiitos lahjasta Emilia! :)

Tykkää-merkinnät

Kommentit

anni,
merenhelmi,
Oi kiitti 😊, pitää nyt vaa kirjotella lisää juttuja ku ehtii 😊 ja käyn kattomas sunkin blogin 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167