Syntymäpäivän viettoa

Eilinen hujahti kuin hetkessä ja tänään olen pitkästä aikaa viettänyt vapaapäivää.. Kipaisin kuitenkin työpaikalle tällä kertaa hakemaan yhden kauniin kosmetiikkapaketin, jonka kuvailen blogiin kun vain ehdin. 
Tänään juhlin syntymäpäivääni hiukan etuajassa! Viikonloppuna kun se oikea päivä koittaa, on paljon muuta tekemistä..  Päivällä pyörin varmaan tunnin kaupassa etsien kärryn täyteen ruokatarvikkeita, koska jatkan ihan pian iltaani leipomalla minulle, ystävälleni ja muille ihanille. Olen viittä vaille yhdeksäntoista ja onnellinen, sytytän kynttilöitä ja nautin tästä illasta. En lähdekään baariin, en ole juhlapaidassa, korkkareissa, tai hiukset kiharalla. Sen sijaan olen kotona, katson ulos pakkasta, lunta ja talven kauneutta, vietän rauhallisen illan syöden paljon hyvää ruokaa, juoden lasin viiniä ja jutellen Anette ystäväni, ja muiden minulle tärkeiden ihmisten kanssa. Olen ajatellut tekeväni kohta puolin yhden hyvän suolaisen piirakan, mangokakun ja muut ruokalistan lajit ovat vielä mietinnässä..  Saa nähdä  mitä tästä tulee, en ole aikoihin leiponut.

Benettonin harmaa villapaita ei ole jäänyt vaatekaappiin odottelemaan. Sen etsi päälle niin minä, kuin siskoni Lempikin lämpömittarin kivutessa kahdenkymmenen asteen lukemiin. Oma asuni löytyy täältä ja alla olevissa kuvissa siskoni Lempin tyylillä rakennettu kokonaisuus. Kuvissa Lempi siskoni. 

Anette saapuu meille yhdeksän aikoihin, joten nyt musiikkia soimaan ja keittiöön hommiin! Ps. Noi Lempin kengät on niin suloiset, haluan itse samanlaiset. <3 

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Anonyymi
,
Kuinka paljon Lempi on sua pitempi? 😊
merenhelmi,
Moikka 😊

Nyt täytyy sanoa, että en oikein tiedä! 😃 Minä olen noin 160cm pitkä ja Lempi on yli 165cm pitkä, en muista tarkkaan kuinka pitkä Lempi on. 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167
Anonyymi
,
Eikö sun vieraslistalle kuulu muita kavereita ku anette?
Lempi,